To je to što me zanima!

Vlasnici kornjaču Ethel oblače isto kao i sebe: 'Preslatka je'

Ethel je kornjača koja je uvijek u trendu, a to zahvaljuje svojim vlasnicima koji je oblače kao i sebe. Na kreacije troše prosječno 40 kuna, a kornjaču vode svugdje sa sobom
Vidi originalni članak

Kornjača Ethel (4) najpopularniji je gmaz na društvenim mrežama, a za to su se pobrinuli njezini vlasnici iz SAD-a. Za nju se slažu modne kombinacije, uz nju je uvijek fotograf, a vlasnike Kasey i Daniela uvijek prati u stopu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vidjela sam trend na Instagramu gdje roditelji imaju slične outfite kao njihova djeca. Pomislila sam da bi to bilo smiješno učiniti, ali s našom kornjačom - to je neka vrsta šale - rekla je Kasey. Sama izrađuje obleku za Ethel, a kreacije stoje otprilike 40 kuna.

Kornjača im je najzahvalnija na tome što ju svugdje vode sa sobom. Tako je s bračnim parom bila u shoppingu, wellnessu, s njima je proslavila Valentinovo i Božić, a ima i svoje mjesto za stolom.

'Fashion' kornjaču na Instagramu prati više od 35.000 ljudi, a komentari su uglavnom pozitivni.

- Jako je slatka. Mislim da joj ružičasta boja najbolje stoji - samo je jedan od komentara fanova. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sanja_03 04.03.2020.

    Svezali komad tkanine oko oklopa i "obukli" je . Nije njima lako, tako nešto smisliti stvarno je veliki talent. Prešišali su i modnog mačka. LOL

  • Uragan_1 04.03.2020.

    Pa ove treba zamacurati. Pa gdje su udruge za zaštitu životinja ???

  • sasa66 04.03.2020.

    Debili željni pažnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare