Obavijesti

Sport

Komentari 58

Cro Cop: Da sam izgubio, više nikad se ne bih borio u UFC-u

Cro Cop: Da sam izgubio, više nikad se ne bih borio u UFC-u
4

Taj poraz od Gonzage me najviše "žuljao" u karijeri. Jednostavno sam mu morao vratiti. Prve dvije runde nismo ni brojali bodove. Znao sam da će pasti, kaže Mirko

VIDEO

Mirko Filipović u razgovoru za Fightsite otkrio je kako se osjećao u svom trećem povratku u UFC, pričao je o borbi protiv Gabrijela Gonzage i priznao da je ponovno u kavez ušao ozlijeđen. Cro Cop je zadivio borilački svijet pobjedom protiv Brazilca u Krakowu. Gonzaga je dominirao dvije runde, a onda Mirko sve laktom preokrenuo.

- Uh, taj poraz od Gonzage me najviše "žuljao" u karijeri. Jednostavno sam mu morao vratiti. Trenirao sam s velikom motivacijom, bio sam spreman i za pet rundi, a taktiku smo odradili savršeno - rekao je Mirko za Fightsite.

Za borbu protiv Gonzage trenirao je sa Stipom Miočićem.

- Pozvao sam ga i on se odazvao. Hvala mu na tome. Prvi put sam trenirao s vrhunskim MMA borcem. Prema sparinzima s njim vidio sam da sam spreman. Treninzi sa Stipom bili su pun pogodak - dodao je Mirko.

"Nisam htio pričati da sam ozlijeđen"

Mirko je 2011. godine izgubio od Roya Nelsona u UFC-u. Tada je u borbu ušao s neugodnom ozljedom. Imao je rupturu bicepsa, ali to je otkrio tek nakon borbe. Nešto slično dogodilo mu se i prije Gonzage.

- Nisam to htio spominjati, ali na treningu sam ozlijedio rame. Opet ruptura mišića. Bojao sam se da ne pukne do kraja. Srećom, nije. Sad slijedi odmor i rekuperacija. Napunit ću baterije, a veselim se što ću valjda prvi put u životu s obitelji provesti cijeli šesti i sedmi mjesec. Spreman sam za 10. mjesec i novi meč - dodao je Hrvat.

Cijela karijera na kocki

Bio sam spreman i vjerovao sam u sebe. Stipe Drviš je napravio sjajnu taktiku, dogovorili smo se da uopće nećemo gledati prve dvije runde. Bodove nismo ni brojali. Stipe mi je 50 puta u dva dana ponovio da se ne zaletavam. Ovo nije bilo samo pitanje pobjede ili poraza, cijela karijera bila je na kocki, rekao je Mirko i dodao: 

- Da sam izgubio, ostao bih "popišan". Sigurno se nikad više ne bih borio u UFC-u...

Gonzagi suspenzija šest mjeseci, Cro Copu 45 dana

Liječnička komisija odredila je šest mjeseci pauze Gabrijelu Gonzagi nakon poraza od Mirka. Brazilac je nakon borbe morao u bolnicu, a tamo su mu dijagnosticirali potres mozga. Gonzaga će moći i ranije u kavez, ako CT glave pokaže da je spreman. 

Youtube

Mirko Filipović je dobio 45 dana zabrane nastupa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja