Obavijesti

Viral

Komentari 19

Djevojčica Mowgli: Našli su je u šumi kako hoda 'na sve četiri'

Djevojčica Mowgli: Našli su je u šumi kako hoda 'na sve četiri'

Nedaleko od granice s Nepalom indijski su drvosječe pronašli djevojčicu u društvu tri majmuna. Vidjevši da se i sama ponaša kao oni, obavijestili su institucije

VIDEO

Grupa radnika u zabačenom je dijelu Indije, nedaleko od granice s Nepalom, došla do senzacionalnog otkrića. Uočili su djevojčicu kako skače na 'sve četiri' i češka se poput majmuna. Obavijestili su nadležne institucije koje su organizirale vraćanje 8-godišnjakinje među ljude, a postupno i razvijanje ljudskih navika.

Djevojčica je pronađena prije dva mjeseca gola, sposobna proizvoditi samo neartikulirane glasove. Na laktovima je imala iziritirane rane koje je vjerojatno koristila u hodanju, piše New York Post pozivajući se na izjave radnika koji su je prvi uočili.

- Prestrašili smo je svojom pojavom. Nije pričala, a ni sluh joj nije baš razvijen. Bila je u društvu tri majmuna, kazao je inspektor Ram Avtar za azijske medije netom nakon što je indijska policija došla po djevojčicu. Dodao je i kako su je tamo vjerojatno ostavili roditelju koje oni sada pokušavaju pronaći. Pokušavaju utvrditi i koliko je dugo djevojčica živjela s majmunima.

Vjerojatno većinu svog života, kažu liječnici, koji već dva mjeseca s njom rade na razvijanju ljudskih navika. Kada je vraćena u civilizaciju imala je puno problema s prilagodbom. Često je ispočetka imala izljeve bijesa, a hranu je redovno jela tako da bi je prvo smjestila na pod.

 - U početku nas se strašno bojala, imala je navike životinje, točnije navike majmuna. No, radeći s njom dva mjeseca na prilagodbi napredak je i više nego primjetan. Ponekad se naljuti, ali brzo je smirimo. Već je napravila nekoliko velikih koraka ka povratku u ljudski svijet, kazali su iz bolnice.    

Još se nije utvrdilo tko su joj roditelji ili drugi članovi obitelji kao ni koliko je 8-godišnja djevojčica vremena provela živeći s majmunima.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.