Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pročitajte pravila nagradne igre "Uskrsna nagradnjača"!

Pročitajte pravila nagradne igre "Uskrsna nagradnjača"!

Samo pretplatnici 24sata uz nagrade od 30.000 kuna te 1.0000 kuna svaki dan imaju mogućnost osvojiti po jedan smartphone te zadnji dan igre 10.000 kuna!

Na temelju članka 69. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Uskrsna nagradnjača“

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom „Uskrsna nagradnjača“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651.  Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata".

 

Članak 2.

Nagradna igra održava se od 4. ožujka do 8. ožujka 2016. godine.

 

Članak 3.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izda suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na https://www.24sata.hr/uskrsna-nagradnjaca.

 

Članak 4.

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri „Uskrsna nagradnjača“ iznosi 13.125 kn  uključujući PDV, a čine ga:

 

Glavna nagrada:

  • 1 x potrošačka kartica - jedinične vrijednosti 10.000,00 kn (PDV uključen)

Sporedne nagrade:

  • 5 x pametni telefon Vonino Xylo S – jedinične vrijednosti 625,00 kn (PDV uključen)

 

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

 

Članak 5.

Nagradna igra sadrži jedan mehanizam koji uključuje SMS poruke, a koji se odvija na bazi 5 dnevnih kola.

Od 4. ožujka (petak) do 8. ožujka (utorak) 2016. svaki dan u tiskanom izdanju 24sata objavljivat će se po jedan poseban kod od tri znamenke kojeg sudionik treba poslati uz svoje podatke: ime, prezime, adresu (ulica, kućni broj, poštanski broj i grad) putem SMS poruke na broj 60054 (jedinična cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om.). Uz postojeći jedinstveni kod i osobne podatke, na kraju SMS poruke, potrebno je upisati i slovo „P“ čime sudionik ulazi u izvlačenje za glavnu nagradu od 10.000,00 kuna i ostale sporedne nagrade.

PRIMJER: 111 Ivan Ivić Ulica 1 10 000 Zagreb P

U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo svi postojeći aktivni pretplatnici na tiskano izdanje novina 24sata te oni koji to postanu u tijeku nagradne igre, a koji unesu ispravan kod, svoje osobne podatke: ime, prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj i grad) uz slovo „P“ na broj 60054 i pošalju SMS poruku u razdoblju od 4. ožujka 2016. od 00:00 do 8.ožujka 2016. u 23:59.

Aktivnim pretplatnikom smatra se osoba pretplaćena na bilo koji model pretplate tiskanog izdanja 24sata te joj je dodijeljen pretplatnički broj.

Dobitnici dnevnih nagrada biti će izvučeni dan nakon poslane poruke do 12:00 sati. Po jedan dobitnik pametnog telefona Vonino Xylo S bit će izvučen 5. ožujka, 6. ožujka, 7. ožujka, 8. ožujka, 9. ožujka do 12:00 sati.

Svi sudionici koji su slali SMS poruke za osvajanje dnevne, tj. sporedne nagrade odnosno 5 x pametni telefon Vonino Xylo S u vrijednosti 625,00 kn ulaze u bubanj za izvlačenje glavne nagrade u vrijednosti od 10.000,00 kn. Izvlačenje glavne nagrade će se odvijati 9. ožujka 2016. godine nakon 15.00 sati, a dobitnik će biti objavljen u vremenskom roku od 8 dana na www.24sata.hr.

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom putem programa NTH Media iz baze sudionika u kojoj će se nalaziti podaci svih sudionika nagradne igre.

Članak 6.

Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune, ne ulaze u izvlačenje dnevnih, tj. sporednih nagrada kao ni u izvlačenje za glavnu nagradu. U izvlačenje također ne ulaze poruke poslane s neispravnim kodom.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji kao ni osobe s kojima je sklopljena besplatna promotivna pretplata, a koja je aktivna u periodu trajanja ove nagradne igre.

 

Članak 7.

 

Izvlačenju će biti nazočna tročlana komisija sastavljena od zaposlenika Priređivača, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika i osigurati provjeru pretplatničkog statusa unutar pretplatničke baze 24sata, te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

Članak 8.

Dobitnik koji je osvojio glavnu nagradu u nagradnoj igri „Uskrsna nagradnjača“ bit će objavljen u tiskanom izdanju 24sata te na www.24sata.hr unutar osam dana, računajući od dana izvlačenja nagrade u nagradnoj igri.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih u SMS porukama u promocijske i sve ostale komercijalne svrha 24sata.

Članak 9.

Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 10.

Dobitnik nagrade će u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitka biti obaviješten o nagradi telefonskim i pismenim putem. Ukoliko je dobitnik s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije svoju nagradu podiže u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 3D, u roku od 30 dana od priopćene obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako navedeni dobitnici nagrade ne podignu u roku, 24sata će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Ukoliko je dobitnik iz ostalih područja RH, nakon primitka obavijesti o dobitku pismenim putem, nagrade će biti poslane na kućnu adresu navedenu u dobitničkoj SMS poruci u roku od 30 dana od priopćene obavijesti o dobivenoj nagradi. Po primitku nagrade, svi dobitnici će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te su jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Nagradna igra: „Uskrsna nagradnjača“ te imenom i prezimenom, a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.

U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

 

Članak 13.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa (656,25 kn).

 

Članak 14.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

 

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena u dnevnom tisku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja
INFLUENSERICA ŠOKIRANA

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja

Revolve je tražio od kreatora sadržaja s više od milijun pratitelja na TikToku da uđu na jedan ulaz, a postojao je drugi ulaz za one s manje od milijun pratitelja
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti