Obavijesti

Sport

Komentari 12

Bogdanović bi trebao biti fit za Slovence, Peras: 'Nije idealno'

Bogdanović bi trebao biti fit za Slovence, Peras: 'Nije idealno'
1

Izbornik košarkaške reprezentacije Velimir Perasović još vidi prostora za napredak iako je Hrvatska ostala neporažena. Neizvjesno je hoćemo li biti kompletni za EP

VIDEO

Zadovoljni smo. Ovaj turnir nam je pomogao da vidimo gdje smo i da spoznamo da je to daleko od idealnog. Da bismo nešto napravili moramo biti koncentrirani svaki dan i 100 posto, rekao je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović nakon devete uzastopne pobjede u pripremama za EuroBasket protiv Izraela u Areni (86-76).

- Neće biti laganih protivnika na Europskom prvenstvu kao što ih nije bilo ni ovdje. Mučili smo se s Estonijom, mučili smo se i s Izraelom. To je dovoljno dobar pokazatelj da, kad nisi spreman, možeš izgubiti od svakoga - dodao je Perasović.

Hrvatska je protiv Izraelaca bila bez ozlijeđenih Marka Tomasa, Bojana Bogdanovića te Darija Šarića. Što se igrača Brooklyna tiče, trebao bi biti spreman za Slovence iako se na prvu strahovalo da je ozljeda gležnja teže prirode.

"Imamo puno pobjeda i to je dobra stvar, ali i previše oscilacija u igri. To nam se ne smije događati" - Ante Tomić

- Pretrage su pokazale da je manje-više sve u redu, radi se o laganoj distorziji zgloba. Hvala Bogu što se to dogodilo u ovom dijelu priprema, dok još Europsko prvenstvo nije počelo. Nadam se da ću se kroz nekoliko dana vratiti treninzima kako bih protiv Slovenije bio u punom pogonu - izjavio je Bogdanović za HRT.

Perasović će s odlukom o konačnom popisu 12 igrača zbog ozlijeđenog trojca "čekati do posljednje sekunde". Zasad je sigurno da će se Šarić, koji je na jednom treningu dobio udarac u oko, vratiti u puni pogon u ponedjeljak. Bogdanović i Tomas ovise o svakodnevnoj terapiji.

Kapetan Hrvatske Roko Ukić rekao je kako su igači bili "prilično umorni, no super je što su se izvukli i dobili drugo poluvrijeme 20-ak koševa razlike".

- Možeš imati jedan loš dan i sve će to pasti u vodu. Imamo iskustvo od lani, euforija poslije Litve i onda su nas dočekali strašni Filipini. Ne trebamo se ničim zanositi. Moramo biti svjesni da nismo igrali protiv najboljih europskih momčadi. Treba pobjeđivati na prvenstvu - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima