Obavijesti

News

Komentari 19

Vozačica umrla na mjestu, auto skoro završio na krovu dvorane

Vozačica umrla na mjestu, auto skoro završio na krovu dvorane
5

U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila jutros u 3.50 sati kod kućnog broja 12 Istarske ulice, nadomak Kantride, poginula je vozačica Renaulta Clio riječke registracije

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila jutros u 3.50 sati kod kućnog broja 12 Istarske ulice, nadomak Kantride, poginula je vozačica Renaulta Clio riječke registracije, javlja Novi list.

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće kretala se iz smjera Bivija prema Rijeci, kada je po izlasku iz lijevog zavoja izgubila kontrolu nad automobilom, o čemu svjedoče i tragovi zanošenja na kolniku.

Prednjim lijevim dijelom udarila je silovito u stablo zbog čega je došlo do rotiranja automobila, koji je cijelim bokom žestoko udario u kameni betonski zid. Vozilo je čak i probilo zid te se zamalo survalo na atletsku dvoranu. Samo stražnji dio Renaulta ostao je na mjestu gdje se nekad nalazio taj dio zida, dok je ostatak opasno visio prema dolje.

Intervenirali su vatrogasci koji su  automobil sajlom povukli natrag na nogostup. Nesretna vozačica na mjestu je preminula.

Autobus se zabio u ogradu, ozlijeđen Mađar

Jedan mađarski turist teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći na A1 u subotu oko 6.30 sati kada je autobus pun putnika udario u  zaštitnu ogradu autoceste kod Karlovca, te je hospitaliziran  u karlovačkoj Općoj bolnici, doznaje Hina u Hitnoj medicinskoj pomoći.

 Autocestom se otežano prometuje, a kolona je u jednom trenutku bila dugačka oko 16 kilometara.

 Zbog gustog prometa za vrijeme sanacije kolnika i očevida prometne nesreće stvorila se kolona u duljini od deset kilometara, jer se promet kreće samo jednom prometnom trakom, priopćila je policija.

 Zbog većih oštećenja na autobusu putnici, uglavnom mađarski državljani, čekaju zamjenski prijevoz.

 Prometna se nesreća dogodila na 44-tom kilometru autoceste A1 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, odnosno između čvorova Karlovac i Novigrad, te HAK poziva sudionike u prometu i na pojačan oprez i na strpljenje.

Karlovačka Javna vatrogasna postrojba na mjestu događaja uklanja s prometnice razbacane djelove oštećenog autobusa i čisti kolnik od ulja koje je iscurilo iz autobusa.

 

Zbog prometnih nesreća vozi se usporeno

Zbog prometne nezgode na 44.km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, u smjeru mora, između čvorova Jastrebarsko i Novigrad, vozi se usporeno jednim trakom u koloni dugoj oko 25km. Pozivamo vozače na oprez! Kao alternativu savjetujemo vozačima staru karlovačku cestu (DC1).

Na 128.km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, oko 4km poslije izlaza Žuta Lokva u smjeru mora, zbog prometne nezgode pozivamo vozače na oprez!

Zbog prometne nezgode na 64.km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije naplate Ivanić Grad, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 1,5km, zaustavnim trakom, a na 110km između čvorova Kutina i Novska pozivamo na oprez zbog rasutog tereta na kolniku.

Pojačan je promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče (u oba smjera), A6 Rijeka-Zagreb (u smjeru mora), na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima. Na naplati Lučko, promet je pojačan u oba smjera, ali za sada nema dužih čekanja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primit će predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske u petak u 10 sati, u Uredu predsjednika Republike

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?
FOKUS ISTRAŽITELJA

Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?

Djevojčica (2) je nestala 26. ožujka u Srbiji. Smatraju da je ubijena. Uhitili su počinitelje. No analiza tragova zasad ne ide u prilog istražiteljima