Obavijesti

News

Komentari 45

Nije išlo drugačije: Morali joj rezati prsten s otečenog prsta

Nije išlo drugačije: Morali joj  rezati prsten s otečenog prsta
7

Sonji Nađ iz Bilja otekao je prst te je prije vatrogasca bila i na Hitnoj i u bolnici te kod nekoliko zlatara. Nitko nije mogao skinuti prsten. Vatrogasci su ga razrezali...

VIDEO

Osječkim vatrogascima u srijedu je u postaju došla Sonja Nađ iz Bilja i molila ih da joj skinu prsten s otečenog prsta. Prethodno je bila na Hitnoj pomoći, pa u bolnici, a otamo su je uputili – zlatarima. I poručili da će, ako ne uspije, pokušati ponovo s fleksericom! Nakon što je bezuspješno obišla nekoliko zlatarskih radnji, Sonja se prisjetila da bi joj možda mogli pomoći vatrogasci.

- Žalila nam se na velike bolove koje je trpjela zbog nemogućnosti da skine prsten. Jako se mučila i na njoj se vidjelo da je prošla agoniju - priča Alen Bakić (39), koji je u društvu kolege Dalibora Culeka (38) "vodio" akciju spašavanja.

Prvo su ženi, koja je došla u društvu trogodišnje kćeri, prsten pokušali skinuti spravicom predviđenom za takve situacije, ali nisu uspjeli. Potom su pokušali staromodnim načinom izvlačenja prstena koncem, ali je to bilo prebolno za ženu i od toga su odustali.

Na kraju smo joj prst stavili u škrip i prsten počeli rezati pilicom. Pritom smo joj prst cijelo vrijeme zalijevali vodom, da se ne opeče od iskrenja metala, priča Alen Bakić.

Prsten su pilili skoro 10 minuta i nakon toga prst joj zamotali u krpu i pustili ženu kući. Pristigla je i Sonjina majka i sve su počastili keksima i sokovima. 

Sonja je prsten, koji joj je prouzrokovao toliko nevolja, dobila prije dva tjedna iz Međugorja.

Prije skoro mjesec dana osječki su vatrogasci u neobičnoj intervenciji morali rezati limenu kantu u kojoj je zaglavila djevojčica pokušavajući dohvatiti kinder jaje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)