Obavijesti

News

Komentari 134

Plitvički hamburger sada ima konkurenciju - šibensku platu

Plitvički hamburger sada ima konkurenciju - šibensku platu
1

Plata koja košta 75 kuna se sastoji od nekoliko šnitica suhomesnatih proizvoda, par maslina i tri kockice sira. Usporedili su je komadom mesa između dvije šnite kruha s Plitvica

VIDEO

Prošlog ljeta svi su se zgražali nad 'plitvičkim hamburgerom' od 30 kuna, a ovog ljeta čuđenje izaziva šibenska mesna plata za 75 kuna. 

Anita Klasnić podijelila je 'fotku' plate na Facebooku i napisala kako je to konkurencija plitvičkom hamburgeru. Naime, plata se sastoji od nekoliko šnitica suhomesnatih proizvoda, par maslina i tri kockice sira.

Podsjetimo, prošlog ljeta nezadovoljni građanin je na Facebooku objavio fotografiju sendviča s Plitvičkih jezera koji se sastojao od mesa između dvije šnite kruha, malo zelene salate i rajčice. Slučaj je zabavio, ali i razljutio javnost, a 'plitvički hamburger' komentirao je i tadašnji ministar turizma Darko Lorencin koji je kazao da 'nitko nikoga ne prisiljava da jede taj hamburger'.

Facebook/Hrvatske tragedije

Visoke cijene na Jadranu u sezoni nisu ništa neobično. Kao što smo već pisali, u Splitu je teško naći mjesto u centru gdje je kava jeftinija od 15 kuna. Na rovinjskoj tržnici cijene su tradicionalno znatno više u ljetnim mjesecima pa za kilogram grožđa treba izdvojiti 60 kuna, a nektarine će vas stajati 50. U Vodicama na jednom kiosku pola litre mineralne vode stoji 15 kuna.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.