Obavijesti

Promo sadržaj

Portal za pozitivan razvoj vaše karijere - Rad.hr

Portal za pozitivan  razvoj vaše karijere - Rad.hr
2

U potrazi ste za poslom? Bacite oko na novi portal Rad.hr. Cilj portala je informirati vas i pomoći vam u stvaranju kreativnog životopisa te vam ponuditi prijedloge oglasa kako biste pronašli svoj posao iz snova

Na portal se možete besplatno registrirati i ispuniti podatke za životopis u predviđenim poljima na profilu ili učitati već postojeći životopis. Registrirajte se na www.rad.hr.

Prevelika nezaposlenost i nedostatak radnih mjesta jedna je od najvećih suvremenih boljki našeg društva. Zašto se onda poslodavci žale da „nema ljudi“? Odgovore ćete pronaći na www.rad.hr.

Informirajte se o tome kako napisati jednostavan, ali konkretan životopis. Saznajte u čemu najčešće griješite prilikom prijavljivanja na oglase putem online portala i mnoge druge korisne informacije vezane uz traženje posla i zapošljavanje. Svi sadržaji na portalu Rad.hr za posloprimce potpuno su besplatni. Zapamtite, posao dobivaju oni koji su spremni napraviti korak više.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.