Obavijesti

Promo sadržaj

Stan u Zagrebu od pola milijuna kuna dobio vlasnika

Stan u Zagrebu od pola milijuna kuna dobio vlasnika
8

Glavnu nagradu i atraktivan stan u Zagrebu u velikoj Tifonovoj nagradnoj igri "Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna" osvojio je Dragoljub Stanković iz Zagreba

Veliko finale kulminiralo je live stream prijenosom izvlačenja na službenoj Facebook stranici kompanije Tifon. Iz prepune kutije slipova dobitniku glavne nagrade sreću je donijela upravo zaposlenica benzinske postaje Tifona u Osijeku, Ana Masnić. Sretni dobitnik bio je u nevjerici kada ga je nazvala Ida Prester, prerušena u božicu Fortunu za potrebe izvlačenja,  kako bi mu priopćila radosnu vijest. Stan površine 47.95 m2 i u vrijednosti pola milijuna kuna smješten je u gradskoj četvrti Rudeš i sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika.

Ovom nagradnom igrom željeli smo, s obzirom na neizvjesnost današnjice, omogućiti nekome od naših korisnika da riješi stambeno pitanje. Nagradna igra povezala je sve Tifonove zaposlenike koji su aktivno sudjelovali u provedbi iste, kako u mjesečnim tako i u glavnom izvlačenju stoga smo odlučili da upravo naš zaposlenik nekome od korisnika donese sreću. Ispred Tifona, čestitamo sretnom dobitniku i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Zadovoljan kupac je naša najveća nagrada“, istaknuo je Damir Blašković, direktor prodaje i marketinga kompanije Tifon.

S ciljem ostvarenja sna i rješavanja stambenoga pitanja, u nagradnoj igri "Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna", svi koji su to željeli imali su prilike  sudjelovati u sepktakularnoj nagradnoj igri za koju su prijave trajale do 31. prosinca 2016. Svaki kupac na jednoj od 43 Tifonove benzinske postaje uz predočeni račun veći od 200 kuna i više, potrošenih na gorivo i/ili u trgovini, dobio je slip za ispis podataka kako bi ostvario pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Tijekom tri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, održana su i tri izvlačenja mjesečnih nagrada gdje je 30 osoba nagrađeno Tifonovom poklon karticom za gorivo u vrijednosti od 1000 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura