Obavijesti

Sport

Komentari 60

Ancelotti: Bale lakše dolazi do izražaja kad igra Luka Modrić

Ancelotti: Bale lakše dolazi do izražaja kad igra Luka Modrić
4

Luka Modrić u povratničkom je nastupu u prvenstvu za Real Madrid protiv Levantea odigrao 77 minuta i sudjelovao kod oba gola u pobjedi. Prepoznao je to i Ancelotti

VIDEO

Real Madrid pobijedio je Levante 2-0 u posljednjoj utakmici 27. kola Primere odigranoj na Santiago Bernabéuu. Gareth Bale zabio je oba gola za pobjedničku momčad i zaslužio epitet igrača utakmice.

VIDEO

Bili su to prvi Velšaninovi golovi nakon devet utakmica posta. Dovoljno da ga nahvali trener Carlo Ancelotti . Ali i ne samo njega. Kod oba gola akciju je pokretao hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je igrao do 78. minute.

VIDEO

- Modrić ima iznimno pozitivan utjecaj na Balea. Uz njega u momčadi jednostavno više dolazi do izražaja i lakše daje golove. Svi su bili jako motivirani, tako će biti i protiv Barcelone - rekao je talijanski trener nakon utakmice.

Reuters/PIXSELL

Osim Modrića, nogometu se nakon pauze zbog ozljede vratio i Sergio Ramos koji je također zaigrao u prvoj postavi.

- Modrić i Ramos dali su važan doprinos momčadi: Modrić u kvaliteti igre, Sergio karakterom i osobnošću. Doći ćemo na Camp Nou s maksimalnim samopouzdanjem - dodao je Ancelotti i poručio da ima tek jednu dvojbu što se tiče sastava:

- Jedanaestorica mi je dosta jasna. Neće biti iznenađenja osim ako poludim. Imam jednu dvojbu na golu - ustvrdio je Talijan. U nedjelju je, naime, Iker Casillas bio na klupi, a priliku je 90 minuta dobio Kostarikanac Keylor Navas .

Luku je nahvalio i suigrač Dani Carvajal .

- Važno je da su treneru svi igrači na raspolaganju, pa tako i Modrić. Na Camp Nouu neće biti nikakvih kalkulacija, zna se što nas tamo zanima. Dat ćemo sve od sebe jer nas bod u Barceloni nikako neće zadovoljiti - jasan je bio Španjolac.

Goal donosi detaljnu analizu kako je Luka Modrić igrao protiv Levantea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...