Obavijesti

Sport

Komentari 199

Atletico u obranu titule krenuo bodom, Mandžo je igrao do 75.

Atletico u obranu titule krenuo bodom, Mandžo je igrao do 75.
6

Atletico Madrid u obranu naslova krenuo je remijem kod Rayo Vallecana. Momčad Diega Simeonea odigrala je 0-0. Mario Mandžukić igrao je do 75. minute utakmice

VIDEO

Atletico Madrid odigrao je 0-0 na gostovanju kod Rayo Vallecana na otvaranju Primere. Bio je to debi za Marija Mandžukića u Primeri, koji je na terenu bio do 75. minute utakmice, a propustio je nekoliko dobrih šansi za gol.

Atletico ne pamti dobro otvaranja protiv Vallecana. Samo jednom su otvorili prvenstvo protiv Raya, u sezoni 1999./2000. Izgubili su 2-0 kod kuće, a na kraju sezone ispali su u drugu ligu.

Simeone vodio momčad iz tunela

Atletico je ušao kao veliki favorit. Dobio je zadnjih 6 od 7 utakmica protiv Vallecana u svim natjecanjima, a momčad Diega Simeonea neporažena je u zadnjih 12 od 13 utakmica. No Simeone nije smio biti na klupi. Trener Atletica dobio je osam utakmica kazne jer je na utakmici Superkupa protiv Reala radio cirkus. Zato su ga kamere uhvatile uoči utakmice s mobitelom na uhu u mračnom tunelu na stadionu Vallecana.

Žestoko je počelo. Rayo Vallecano možda nema kvalitetu, ali znaju tući. I to dobro. Osjetio je to Mario Mandžukić. Domaći igrači sav manjak kvalitete nadoknađivali su udarcima u kost igrača Atletica.

Zicer za Mandžu

Gosti su najbolju šansu u prvom dijelu imali preko našeg Mandže. Dvaput je bio u šansi Mario, a potom je propustio zabiti čisti zicer u 27. minuti utakmice. 

Mlako je pucao Mandžo i propala je šansa Atletica. Iako nije zabio, Mandžukić je bio koristan za momčad.  U prvom poluvremenu iznudio je dva žuta kartona, u drugom dijelu još jedan. Na poluvrijeme se otišlo s 0-0. U drugom dijelu Rayo je bio bolja momčad. Morao je spašavati golman Atletica u nekoliko navrata. 

Mandžukić je izašao u 75. minuti utakmice. Imao je tri šanse u prvom poluvremenu, niti jednu nije uspio pretvoriti u gol. Aktualni prvaci "zapeli" su već u prvom kolu. Iako, kako se situacija odvijala u nastavku utakmice, u kojem je Rayo krenuo po pobjedu, mogu biti sretni i s bodom.

Primera, 1. kolo:

  • Rayo Vallecano - Atletico Madrid 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...