Obavijesti

Sport

Komentari 103

Bezidejni Arsenal, Liverpool u minutu i 40 "prokockao" 2-0

Bezidejni Arsenal, Liverpool u minutu i 40 "prokockao" 2-0
4

Southampton je dobio Arsenal kod kuće 2-0. Manchester City se jako mučio protiv Sunderlanda. Lampard je zabio za pobjedu 3-2. Liverpool i Leicester odigrali su 2-2

VIDEO

Ono što je Southampton radio Arsenalu navijači "topnika" nisu mogli gledati ni pod gasom nakon slavlja na ulasku u Novu godinu. Southampton je slavio 2-0, ali vrlo je lako u mreži gostiju mogla pući prigodna ovogodišnja "petarda".

REUTERS/PIXSELL

Mrežu "topnika" načeo je Mane golom bez mane. Golčinom. Sadio Mane bio je uz gol-liniju izvan šesnaesterca s desne strane. Szczesny je izašao s gola, a Mane ga je fantastično lobao. Gotovo iz mrtvog kuta. Sjajan potez senegalskog igrača. 

U 56. minuti Tadić je zabio za 2-0 nakon katastrofalne reakcije Szczesnyja koji se nije proslavio na današnjoj utakmici. Golman Arsenala praktički je asistirao Tadiću kod drugog gola. Southampton je još pogodio stativu, a jednom su se Arsenalovi igrači spašavali čišćenjem s gol-linije.

Treba reći i da se ovako katastrofalni Arsenal možda mogao vratiti u utakmicu u 67. minuti da je sudac isključio Gardosa koji je kako posljednji igrač srušio gostujućeg igrača na rubu šesnaesterca.

Frank Lampard spasio City

Manchester City vodio je 2-0 protiv Sunderlanda na Etihadu golovima Tourea i Jovetića. No gosti se vraćaju preko Rodwella i Johnsona koji je zabio iz penala. No tu je spasitelj Frank Lampard. 

REUTERS/PIXSELL

Ušao je u 70. minuti utakmice, a samo par minuta kasnije zabio je za 3-2 Manchester Cityja. Nešto ranije objavljeno je kako je City produljio njegov ugovor do kraja sezone. Pun pogodak.

Liverpool u minutu i 40 sekundi "prokockao" 2-0

Liverpool je vodio 2-0 protiv Leicestera na Anfieldu. Steven Gerrard zabio je oba gola iz penala. Time je Liverpool došao na 100 golova iz penala u Premiershipu što je najviše od svih momčadi u povijesti lige.

REUTERS/PIXSELL

No Leicester u samo minutu i 40 sekundi dolazi do 2-2. Prvo je Nugent zabio u 58. minuti susreta da bi Schlupp zabio za konačnih 2-2. Dejan Lovren bio je na klupi.

Premiership, 20. kolo:

  • Stoke City - Manchester United 1-1 (Shawcross 2 / Falcao 26)ž
  • Aston Villa - Crystal Palace 0-0
  • Hull City - Everton 2-0 (Elmohamady 33, Jelavić 43)
  • Liverpool - Leicester 2-2 (Gerrard 17p, 40p / Nugent 58, Schlupp 60)
  • Manchester City - Sunderland 3-2 (Toure 57, Jovetić 67, Lampard 73 / Rodwell 68, Johnson 71p)
  • Newcastle - Burnley 3-3 (Taylor 15, Colback 26, Sissoko 78 / Dummett 19ag, Ings 66, Boyd 86)
  • QPR - Swansea City 1-1 (Fer 20 / Bony 90)
  • Southampton - Arsenal 2-0 (Mane 34, Tadić 56)
  • West Ham - WBA 1-1 (Sakho 10 / Berahino 42)
  • Tottenham - Chelsea (18:30)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 103

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...