Obavijesti

Sport

Komentari 93

Burić: Momci su mladi i skloni oscilacijama; zasluženo prošli

Burić: Momci su mladi i skloni oscilacijama; zasluženo prošli
1

To su momci od 18-19 godina, moramo si postaviti pitanje gdje smo mi bili s 18-19 godina? Moramo nastaviti tako igrati i dalje, rekao je trener Hajduka Damir Burić...

VIDEO

Uvijek sam govorio da je mlada momčad sklona oscilacijama. U drugom poluvremenu pokazali smo pravo lice i zasluženo pobijedili, rekao je trener Hajduka Damir Burić za HRT nakon visoke pobjede Hajduka nad Sillamäe Kalevom (6-2) u uzvratu prvog pretkola Europske lige.

"Bili" su poveli 1-0 golom Andrije Balića, no onda su neshvatljivim reakcijama primili dva gola potkraj prvog poluvremena i doveli prolazak dalje pod veliki upitnik.

- Na poluvremenu sam im rekao da se drže organizacije igre. Imali smo problema kod njihovih šutova koje nismo zatvorili. Momci su dobro odgovorili na moje zahtjeve i ja im čestitam na tome - dodao je Burić i zaključio:

- To su momci od 18-19 godina, moramo si postaviti pitanje gdje smo mi bili s 18-19 godina? Moramo nastaviti tako igrati i dalje. Dinamo? Fokus je bio samo na ovoj utakmici, imali smo velik pritisak, ali oni su jako dobro odgovorili na njega.

Andrija Balić zabio je krasan europski prvijenac za Hajduk u njegovu rodnom Dugopolju. Nakon njega Mijo Caktaš izjednačio je iz slobodnjaka krajem prvog dijela, a u nastavku su pogađali Ohandza (dvaput), Vlašić i Maglica.

- Osjećaj je fenomenalan. Rođen sam u Dugopolju, zabio za 1-0, stvarno sam presretan. Drago mi je što je došla publika u velikom broju, nadam se da smo im se odužili na najbolji mogući način - rekao je Andrija.

- Krenuli smo dobro, a onda u pet minuta bilo je malo dekoncentracije i primili smo dva gola. U drugo poluvrijeme ušli smo jače i vidite rezultat na kraju - zaključio je 17-godišnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 93

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze