Obavijesti

Sport

Komentari 26

Čačić: Nismo u pravoj formi, ali izbacit ćemo Velšane iz EL

Čačić: Nismo u pravoj formi, ali izbacit ćemo Velšane iz EL
4

"Obje smo utakmice shvatili kao one koje ulaze u pripremni period. Vjerujem da momčad može kvalitetom koju smo prezentirali u Walesu apsolvirati ovu utakmicu"

VIDEO

Momčad Lokomotive priprema se za uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europske lige protiv Airbus UK Broughtona. Lokosi su svladali Velšane u prvoj utakmici na Otoku 3-1 i čudo bi se moralo dogoditi da ispuste prednost u sutrašnoj utakmici u Kranjčevićevoj (19:30, ArenaSport 1).

- Ispred nas je uzvratna utakmica, ali ja i momčad shvatit ćemo je kao da je prva. Učinit ćemo sve da u ovoj utakmici budemo bolji, na nivou na kojem trebamo biti kako bismo dobili utakmicu. Nastojat ćemo u tome i uspjeti. Jesmo li podcijenili Velšane? Ne, možda su oni nas precijenili - rekao je na konferenciji za novinare trener Ante Čačić.

Šovšić? To nije moja domena, on igrač koji privlači pozornost, a kako se ponaša govori da se radi o kvalitetnom igraču. Siguran sam da ćemo ga, bude li ovako nastavio, brzo izgubiti.

- Ovo je četvrti tjedan naših priprema te pojedini igrači nisu, ne trebaju i ne smiju biti u pravoj natjecateljskoj formi. Obje smo utakmice shvatili kao one koje ulaze u pripremni period. Vjerujem da momčad može kvalitetom koju smo prezentirali u Walesu apsolvirati ovu utakmicu i da ćemo sljedeći tjedan igrati drugo pretkolo - nastavio je Čačić.

Bijelo-plavi u uzvratu neće imati ozlijeđene Doležala, Prengu, Bručića i Leku, no "oni koji budu istrčali moći će odgovoriti zahtjevima utakmice". Prođu li Broughton, čeka ih sraz s PAOK-om Igora Tudora.

- Bio bih sretan i bilo bi mi drago da utakmicu vidi sto veći broj naših simpatizera, navijača i pristaša nogometa. Mislim da rezultati koje je Lokomotiva polučila proteklih godina, držeći se samog vrha hrvatskog nogometa, to i zaslužuje.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna za zapadnu tribinu mogu se kupiti u četvrtak od 17:30, dva sata prije utakmice. Lokomotiva je na druženju s novinarima predstavila i nove dresove za sljedeću sezonu. Domaći je ostao gotovo isti s bijelo-plavim uzorkom, drugi je potpuno novi, zeleno-crni, a treći ljubičasti.

nklokomotiva.hr
nklokomotiva.hr
nklokomotiva.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja