Obavijesti

Sport

Komentari 39

Copa America: Agüero zabio, slavlje 'gauča' nad Urugvajem

Copa America: Agüero zabio, slavlje 'gauča' nad Urugvajem
4

Pastore se u 56. sjajno oslobodio čuvara i dao loptu na desnu stranu za Zabaletu koji je ubacio iz prve, a u sredini je natrčao Agüero i glavom zakucao za pobjedu

VIDEO

Nakon početnog kiksa protiv Paragvaja gdje je 'prosula' prednost od 2-0 i odigrala 2-2, Argentina je u drugom kolu Copa Americe svladala Urugvaj 1-0. 'Gaučima' je pobjedu nad braniteljem naslova donio Sergio Agüero u 56. minuti.

Argentinci su dominirali u prvom poluvremenu, no Angel di Maria i Leo Messi bili su neprecizni u nekoliko navrata, dok je Urugvaj zaprijetio tek udarcem Godina glavom u 22. minuti.

Pastore se u 56. minuti sjajno oslobodio čuvara i dao loptu na desnu stranu za Zabaletu koji je ubacio iz prve, a u sredini je na loptu natrčao Agüero i glavom zakucao za 1-0.

VIDEO

Već pet minuta kasnije Agüero je mogao povisiti rezultat, no nespretno je s ruba šesnaesterca završio jednu kontru.

Veliku priliku u 75. minuti imao je Urugvaj za izjednačenje, no Rolan je s pet metara promašio praktički prazan gol. U posljednjoj minuti Romero je sjajno obranio udarac Hernandeza i bilo je to dovoljno za tri boda Argentine koja u posljednjem kolu skupine, u subotu, igra protiv Jamajke , dok će Urugvaj i Paragvaj u međusobnom susretu odlučiti o drugoplasiranoj momčadi skupine te u četvrtfinalu natjecanja najvjerojatnije ići na Brazil .

Martino isključen

Spomenimo i kako je argentinski izbornik Gerardo Martino isključen, što mu je treći crveni karton u povijesti Copa Americe , čime je postao najisključivaniji u povijesti tog natjecanja. Kao izbornik Paragvaja je isključen protiv Brazila i Venezuele 2011. godine.

U ranijem je terminu Paragvaj pobijedio Jamajku 1-0. Jedini gol pao je u 36. minuti i to nakon velike greške golmana Jamajke Duwaynea Kerra , koji je nakon jedne duge lopte s polovice Paragvaja pokušao glavom očistiti opasnost izvan svog šesnaesterca, ali pogodio je ravno u Edgara Beniteza od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima