Obavijesti

Sport

Komentari 48

Costi tri utakmice suspenzije, Eva Carneiro napustila je klub

Costi tri utakmice suspenzije, Eva Carneiro napustila je klub
3

Turbulentan je ovaj utorak bio na Stamford Bridgeu. Diegu Costi disciplinska je komisija odredila tri kazne zabrane igranja, a liječnica Carneiro dala je otkaz...

VIDEO

Sramotno ponašanje tijekom londonskog derbija stajalo je napadača Chelseaja Diega Costu suspenzije sljedeće tri utakmice u Premiershipu, odlučila je disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza.

Brazilac je tijekom ogleda protiv Arsenala u subotu prvo gurao Laurenta Koscielnyja u šesnaestercu, potom ga ljevicom pogodio iz okreta te oborio na tlo. Nastavio je provocirati Gabriela dok ga ovaj nije dotaknuo nogom, a Costa je odmah potrčao do suca tražeći crveni karton, na što je Mike Dean i nasjeo.

VIDEO

Savez je naposljetku pokrenuo postupak protiv Coste i kaznio ga, dok će Gabrielu crveni karton biti poništen i moći će zaigrati za "topnike" u sljedećoj utakmici.

Lošim vijestima na Stamford Bridgeu priključila se i liječnica Eva Carneiro koja je odlučila otići iz kluba šest tjedana nakon svađe s trenerom Joséom Mourinhom .

Mourinho i Carneiro sukobili su se tijekom utakmice protiv Swanseaja (2-2). Chelsea je već bio s igračem manje zbog isključenja, a liječnica je ušla na teren s fizioterapeutom pružiti pomoć Edenu Hazardu , pa su "bluesi" jedno vrijeme morali ostati s čak dvojicom igrača manje.

Potugalskom treneru to se nije svidjelo te joj je zabranio dolazak na utakmice i treninge. Savez istražuje je li Mourinho koristio neprimjeren rječnik te bi ga mogao i kazniti.

VIDEO

- Nadam se da će se Evina situacija riješiti brzo i pozitivno te da će moći nastaviti kao liječnica seniora u nogometu. Smatramo da pristup prema liječnici Carneiro i njen ultimativni odlazak iz Chelseaja šalje zabrinjavajuću poruku prema već malom broju ženskog medicinskog osoblja u nogometu - rekla je Heather Rabbatts , jedina žena u upravi FA-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović