Obavijesti

Sport

Komentari 103

Dinamo šokiran: Prihvatili smo utakmicu, a Marof je otkazao!

Dinamo šokiran: Prihvatili smo utakmicu, a Marof je otkazao!
3

'Ne samo da je Dinamo, kako i dolikuje najvećem hrvatskom klubu, odgovorio, već smo dogovorili i utakmicu koju su iz Savskog Marofa otkazali dan prije odigravanja'

VIDEO

NK Savski Marof požalio se kako je pisao Dinamu, Hajduku i HNS-u povodom 90. obljetnice, koju ovaj član Međužupanijske lige slavi ove godine, ali i kako mu nitko od navedenih nije ni odgovorio na upit o odigravanju prijateljske utakmice. Nakon toga pisali su i Bayernu koji im je odmah odgovorio i čestitao rođendan.

- Pisali smo svima, ali nitko nam se nije javio. Bayern nam je poslao odgovor - rekli su nam jučer u NK Savskom Marofu nakon što je vijest izašla u medije.

Dinamo je demantirao klub iz Marofa i objavio dokument iz ožujka u kojem potvrđuje odigravanje prijateljske utakmice s niželigašem.

GNK Dinamo

"Ne samo da je Dinamo, kako i dolikuje najvećem hrvatskom klubu, odgovorio na primljeni poziv, već smo dogovorili i odigravanje utakmice koju su čelni ljudi Savskog Marofa otkazali dan prije odigravanja", objavio je Dinamo na službenoj stranici uz priloženi dokument od 31. ožujka koji su poslali u NK Savski Marof.

U dopisu poslanom na adresu Savskog Marofa, a koji je potpisao i Dinamov trener Zoran Mamić, "modri" su pristali na prijateljsku utakmicu Marofa i druge momčadi maksimirskog prvaka zakazanu za 19. svibanj ove godine. U Dinamu tvrde kako je Savski Marof odustao od prijateljske utakmice 18. svibnja.

"Dan uoči odigravanja utakmice iz NK Savskog Marofa poručili su nam kako je došlo do nesporazuma i kako se nisu stigli organizirati", objavio je Dinamo u priopćenju.

Pokušali smo dobiti NK Savski Marof, ali nitko se ne javlja na telefon...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 103

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović