Obavijesti

Sport

Komentari 16

Emery: Obožavamo Europsku ligu; Rafa: Ispali neregularno...

Emery: Obožavamo Europsku ligu; Rafa: Ispali neregularno...
1

Sevilla se vraća u finale Europske lige, a trener Emery oduševljen je igrom svojih izabranika. Budućnost Montelle (Fiorentina) te Beníteza (Napoli) neizvjesna je...

VIDEO

Sevilla i Dnjipro igrat će u finalu Europske lige. Andalužani su došli na korak od obrane naslova u ovom natjecanju svladavši Fiorentinu ukupnim rezultatom 5-0. U uzvratu su zabili dvaput, a Josip Iličić promašio je i penal.

- Jako sam zadovoljan zbog našeg uspjeha i naših navijača. Sad trebamo uživati i razmišljati o finalu. Nismo izgubili u eliminacijskoj fazi, čak ni protiv klubova poput Borussije Mönchengladbach ili Zenita. Obožavamo ovo natjecanje... Dnjipro? U finalu je jer to zaslužuje. Neće biti lako i moramo biti pažljivi - izjavio je trener Seville Unai Emery.

Njegov kolega Vincenzo Montella svjestan je da "viole" protiv Španjolaca nisu imale sreće, ali ni dovoljno kvalitete da se ozbiljnije suprotstave protivniku.

- Sevilla je bila uvjerljiva, ali ne mislim da smo zaslužili tako visok poraz. Prihvaćam odgovornost, ali ove pogreške neće izbrisati sve dobro što sam napravio u ove tri godine. Pod ugovorom sam i ne znam što će se dogoditi. Možda je uprava očekivala više od mene - rekao je trener Fiorentine.

Napoli Rafe Beníteza izgubio je u Kijevu od Dnjipra 1-0 te tako s ukupnih 2-1 ispao iz Europe. Presudio je gol Jevgena Seleznjova iz 58. minute nakon jedne dvojbene situacije. A dvojben je bio i Ukrajinčev gol u prvoj utakmici, zapravo kontroverzan jer je zabio iz zaleđa. Naljutilo je to Španjolca.

- Imali smo dobre šanse u prvom i u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli zabiti. Zaslužili smo više, no sad to više nije važno, kao ni Higuaínove pogreške. Pobjeđujemo i gubimo zajedno. Dnjipro je zabio dva neregularna gola. Moja budućnost? Moram razgovarati s De Laurentiisom i donijet ćemo odluku u sljedećih nekoliko dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana