Obavijesti

Sport

Komentari 46

Hrvatska protiv Rusije: Ako su rukometaši mogli do plus 11...

Hrvatska protiv Rusije: Ako su rukometaši mogli do plus 11...
4

TRAŽI SE ČUDO Hrvatska će za prolazak morati pobijediti viceprvaka Europe dva razlike. Sve osim toga znači kraj za našu futsal reprezentaciju na Euru u Beogradu

VIDEO

Futsal reprezentaciji ne treba 11 razlike, kao što je trebalo rukometašima, ali će i eventualni prolazak “mini vatrenih” u četrvtfinale Eura u Beogradu biti sportsko čudo.

Hrvatskoj nakon poraza od Kazahstana 4-2 za prolazak dalje treba pobjeda od dva razlike protiv jake i moćne Rusije. Ne igraju za Rusiju samo Rusi, tu su i četiri naturazlirana Brazilca. 

Romulo je svojim golovima srušio Kazahstan, a Eder Lima je s osam golova bio najbolji strijelac EP-a prije dvije godine u Belgiji. Eura na kojemu je sjajna Rusija završila druga.

- Realno, utakmica protiv Kazahstana usmjerila je mnogo toga, ali mi smo proteklih godina s najboljima igrali i neriješeno i pobjeđivali ih, tako da se nećemo predati. Pokušat ćemo napraviti sve što možemo protiv Rusije i pokušati je iznenaditi - optimist je prije večerašnje utakmice hrvatski izbornik Mato Stanković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naša je futsal reprezentacija dvaput zaredom prošla u četvrtfinale EP-a, ali bi sad pobjeda od dva razlike sigurno bila jedna od najvećih u povijesti ovog sporta kod nas. Teško će biti protiv rusko-brazilskog miksa.

Utakmica počinje danas u 18.30 sati (Eurosport).

Nema predaje

- Teško je bilo što reći poslije onakve utakmice s Kazahstanom. Jednostavno smo napravili previše taktičkih pogrešaka u fazi obrane, a ekipa poput Kazahstana to kažnjava. Nema sada puno smisla vraćati se više na tu utakmicu. Moramo se okrenuti utakmici s Rusijom - rekao je golman Ivo Jukić.

- U dosadašnjim prijateljskim utakmicama s Rusima pokazali smo da s njima možemo igrati. Treba nam čudo od pobjede s dva gola razlike, budući da se radi o ekipi koja je možda i glavni favorit za naslov prvaka Europe. No mi vjerujemo u sebe i dat ćemo sve od sebe da u nedjelju pokušamo ostvariti pobjedu - dodao je golman Jukić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener