Obavijesti

Sport

Komentari 101

Ibra uzburkao strasti: Umukni i radi ono za što si plaćen, igraj!

Ibra uzburkao strasti: Umukni i radi ono za što si plaćen, igraj!
2

TJERAJU GA Svi koji misle da je Francuska usr*ana zemlja, neka odu. Slobodno mogu otići kad god to požele, rekla je Marine Le Pen nakon Ibrahimovićevih izjava

VIDEO

Ne stišava se bura u Francuskoj zbog nedavnih izjava Zlatana Ibrahimovića. Napadač Paris Saint-Germaina nakon poraza od Bordeauxa u francuskom prvenstvu izvrijeđao je pomoćnog suca, a potom pred kamerama nakon utakmice ispalio:

- Pa nismo mi nekakvi amateri. U 15 godina karijere nikad nisam vidio ovakvo suđenje u ovoj usr*anoj Francuskoj. Ova država ne zaslužuje PSG - rekao je Zlatan.

Pokretanje videa...

24sata 00:55

Ubrzo se ispričao. Ali to nije pomoglo smirivanju tenzija u Francuskoj.

- Moji komentari nisu bili usmjereni protiv Francuske ili francuskog naroda. Govorio sam o nogometu. Ja sam čovjek od časti i zato se ispričavam - rekao je Ibrahimović, protiv kojeg je vodstvo francuske lige pokrenulo disciplinski postupak.

A postupak Ibrahimovićevog izgona iz Francuske pokrenula je čelnica desno orijentirane francuske Nacionalne fronte Marine Le Pen.

- Svi koji misle da je Francuska usr*ana zemlja, neka odu. Slobodno mogu otići kad god to požele - rekla je Marine Le Pen.

Francuska bruji o Ibrahimovićevim izjavama.

- Neka igra nogomet i neka umukne. Barem to. Neka poštuje ovu zemlju i navijače. I njih je uvrijedio - rekao je Jerome Guedj , čelnik Socijalističke partije.

Leboeuf: Ovakve stvari ne smijemo dopustiti

Frank Leboeuf s francuskom reprezentacijom osvojio je europsko i svjetsko zlato. Pogodile su ga ove izjave Zlatana Ibrahimovića.

- Jako sam razočaran. Moju zemlju uvrijedio je netko koga poštujem i volim. To je uznemirujuće. Ne možemo dopustiti da netko tko bi trebao biti primjer mladima ovako blati našu zemlju. To je neprihvatljivo - rekao je Leboeuf.

U obranu Zlatana stao je trener PSG-a.

- Znate kako je to kad ste vrući. Ne razmišljate i kažete neke stvari, a onda se to izvuče iz konteksta i nastane ovo - kazao je Laurent Blanc.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 101

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović