Obavijesti

Sport

Komentari 20

Igor Tudor s PAOK-om testira lokose: "Normalna utakmica"

Igor Tudor s PAOK-om testira lokose: "Normalna utakmica"
7

Grčka je momčad sigurno favorit u ovim ogledima, što ne znači da smo mi lišeni entuzijazma i volje. Učinit ćemo sve kako bismo izbacili PAOK, poručio je Čačić

VIDEO

Ante Čačić i Igor Tudor u četvrtak od 20 sati (ArenaSport 1) po prvi će se put naći na suprotnim stranama kao treneri. Iako obojica imaju pozamašnog iskustva u HNL-u, njihove momčadi još nisu igrale jedna protiv druge. Lokomotiva u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige dočekuje grčki PAOK .

- Očekuje nas natjecanje koje je za Lokomotivu vrlo važno, ovo nam je već drugi izlazak u Europu. Uspjeli smo kao favoriti izbaciti Broughton, time doći do dvoboja s renomiranim PAOK-om. Grčka je momčad sigurno favorit u ovim ogledima, što ne znači da smo mi lišeni entuzijazma i volje. Učinit ćemo sve kako bismo izbacili PAOK - izjavio je Ante Čačić, trener lokosa kojemu se u kadar vraćaju Jan Doležal i Herdi Prenga .

- Volio bih da se o plasmanu u treće pretkolo odlučuje u Solunu. Mi smo u petom tjednu priprema, dok Igor Tudor iza sebe ima samo tri tjedna priprema. Tu vidimo svoju priliku, gdje bismo mogli iznenaditi PAOK.

Tudor se vraća u Hrvatsku kao trener pet mjeseci nakon (naprasnog) odlaska iz Hajduka.

- Ovo je za mene normalna utakmica, ali opet malo drugačija jer PAOK u prvoj službenoj utakmici vodim u svojoj domovini - kazao je Splićanin koji neće moći računati na kažnjene igrače Lucasa i Pereyru .

VIDEO

- Mene zanima samo nogomet, zanima me što mi možemo nakon samo 20-ak dana treninga. Nije normalna situacija tako rano započeti sa sezonom, ali na to ne možemo utjecati. Sigurno nismo u idealnoj formi. Sada moramo momčad pripremati na dva načina; podizati fizičku spremu svojih igrača, ali ih ne previše opteretiti u ovoj fazi sezone.

- Znam Lokomotivu jako dobro, gledao sam i posljednje tri njihove utakmice. Rekao sam svojim igračima da je Lokomotiva kvalitetna i mlada momčad, ali će sve ovisiti o nama. Već sutra ćemo vidjeti dobar PAOK - poručio je Tudor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja