Obavijesti

Sport

Komentari 14

Igor Tudor uoči Kranjčevićeve: Zagreb je ugodno iznenađenje

Igor Tudor uoči Kranjčevićeve: Zagreb je ugodno iznenađenje
1

U Kranjčevićevoj se uvijek osjećamo dobro, jer tamo redovito ima dosta navijača koji su za nas. A i blizu su terena, rekao je Igor Tudor uoči nedjeljne utakmice...

VIDEO

Pet utakmica momčad trenera Igora Tudora ne zna za pobjedu, nakon što su pregazili Zadar, Hajduk je u dva susreta ispao od Dnjipra, izgubio je od Osijeka i Dinama te u revijalnom ogledu sa Slavijom.

- Nisam neozbiljan da ne znam kako nije dovoljna samo dobra igra, kojom sam zadovoljan, nego i rezultat. Ali ja na krajnji rezultat ne mogu utjecati. Mogu približno, ali on ovisi o više faktora. Na meni je da momčad igra dobro, da ima svoje prepoznatljive karakteristike, da izgleda ozbiljno i u fazi obrane i u fazi napada, a rezultat, rezultat ovisi o puno drugih stvari - kazao je Igor Tudor uoči nedjeljnog gostovanja u Kranjčevićevoj protiv Zagreba.

- Momčad je u dobrom stanju, pripremali smo se i čekamo utakmicu s puno optimizma, iako nas čeka Zagreb, koji je ugodno iznenađenje. Igraju nešto slično kao i mi, imaju igrače koji znaju igrati i teže nadigravanju i taj način igre podržavam i simpatizer sam te vrste nogometa - rekao je Tudor.

Pohvale Zagrebu nije želio vezati za predsjednika/trenera Medića.

- Neobična je situacija, nemam ja tu što komentirati. Komentiram samo ono što sam vidio na terenu, a to je pozitivno. Ima tu igrača, poput Bobana, koji zaslužuju posebnu pozornost. Ali, imaju i mana, koje ćemo zadržati za sebe i pokušati iskoristiti – najavljuje Tudor, koji očekuje nastavak dobrih igara svoje momčadi.

- Baza svega je igra, i ja želim da nastavimo u tom smjeru. Da igramo našu prepoznatljivu igru, želimo biti agresivniji i fizički moćniji... - kaže Tudor.

Nakon visoke pobjede protiv Lokomotive, stadion u Kranjčevićevoj mu je puno draži.

- Osjećamo se u Kranjčevićevoj uvijek dobro, jer tamo redovito ima dosta naših navijača, koji su blizu terena....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače