Obavijesti

Sport

Komentari 34

Jose: Vrijeme da se naklonim najdražem neprijatelju Stevenu

Jose: Vrijeme da se naklonim najdražem neprijatelju Stevenu
2

Pokušao sam ga dovesti u Chelsea kad sam prvi put došao ovdje, pokušao sam ga dovesti dok sam bio u Interu i Real Madridu. Sad je kasno, rekao je Mourinho

VIDEO

Chelsea i Liverpool igraju derbi engleskog nogometa u nedjelju na Stamford Bridgeu. Stara je engleska tradicija da se prvak, po izlasku na teren, od protivničke momčadi dočeka pljeskom. Steven Gerrard i društvo pozdravit će nove prvake. 

Potvrdio je to i Brendan Rodgers, dodavši kako Liverpool poštuje tradiciju. Jose Mourinho najavio je nedjeljnu utakmicu pun hvale za Liverpoolovog kapetana koji na kraju sezone odlazi u LA Galaxy.

- Vrijeme je da se naklonim Stevenu Gerrardu. Zbog njega i igrača poput njega ja sam postao ovakav kakav jesam. Učim sa svojim igračima i sa svojim protivnicima kako bih kasnije znao kako igrati protiv njih. Gerrard je jedan od mojih najdražih neprijatelja, onaj koji me učinio boljim - rekao je Jose Mourinho i dodao:

- Izgubio sam od njega, pobijedio sam ga, odigrao neriješeno... Žao mi je što igram posljednji put protiv njega. Takve igrače trebam kako bi me napravili boljim trenerom.

Otkrio je Portugalac da je u tri navrata htio dovesti Gerrarda u klubove u kojima je bio.

- Steven i ja uvijek smo bili na suprotnoj strani. Pokušao sam ga dovesti u Chelsea kad sam prvi put bio ovdje, pokušao sam ga dovesti dok sam bio u Interu i Real Madridu. No ostao je moj neprijatelj. Želim da ga i Stamford Bridge pozdravi onako kako to zaslužuje. Šteta, sad je prekasno da ga još jedanput pokušam dovesti. On ne može igrati protiv Liverpoola - dodaje trener Chelseaja.

Bradley Ormesher/News Syndication/PIXSELL

I dok je Chelsea već proslavio naslov, pred Liverpoolom je teška borba za Ligu prvaka. Manchester United tri kola prije kraja drži četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacija za Ligu prvaka. United bježi Liverpoolu četiri boda. Manchester gostuje kod Crystal Palacea i Hull Cityja, a kod kuće dočekuje Arsenal. Liverpool nakon Stamford Bridgea dočekuje Crystal Palace i ide u goste Stoke Cityju u zadnjem kolu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...