Obavijesti

Sport

Komentari 0

Lovre Kalinić: Kontaktirao me Chelsea; to me ne opterećuje

Lovre Kalinić: Kontaktirao me Chelsea; to me ne opterećuje
1

Rezerva je Danijelu Subašiću u reprezentaciji, no u HNL-u zasad nema ravnog. Lovre Kalinić kaže kako mu klupski rekord nije bitan koliko Hajdukovi rezultati

VIDEO

Najuspješniji golman Hajduka u povijesti, gleda li se niz po minutama bez primljenog gola (721) stoji čvrsto na zemlji. Lovre Kalinić kaže kako je osjećaj super i da je ponosan, ali da ništa ne bi bilo moguće bez ostatka momčadi.

- Zadnji primljen gol? Sjećam se, utakmica protiv Lokomotive (10. kolovoza, op.a.). Kolar je pucao iz blizine, pogodila me lopta u glavu i ušla pod prečku - objašnjava Kalinić u intervjuu za Goal.

Nakon što je prestigao Zorana Slavicu (711 minuta u dva dijela), Kaliniću je ostalo još "samo" skinuti rekordera HNL-a Ivana Kelavu, koji je prije dvije godine sačuvao mrežu čak 950 minuta. Za to bi morao ostati neokrznut protiv Lokomotive i Rijeke na Poljudu te niz produljiti barem 50 minuta na gostovanju kod Osijeka. No to ga ne opterećuje.

- Ne razmišljam na takav način. Ja uvijek kažem neka primimo gol, ali jedino bitno je da pobijedimo. Neka mi u tri iduća susreta primimo po gol, ali da svakome damo gol više, nemam ništa protiv - kaže Kalinić koji je ugovorno vezan s "bilima" s 2017., no prošlo ljeto željeli su ga dovesti Chelsea i Benfica:

- Ja sam izvan tih kombinacija, o tome brinu ljudi koji vode brigu o mojoj karijeri. Razmišljam samo o Hajduku. Bilo je kontakata, ali to me ne opterećuje. Želim biti što bolji - komentirao je eventualni transfer Hajdukov broj 1.

Što Lovre Kalinić kaže o receptu ovosezonskog uspjeha Hajduka, o tome kako je dospio do klupskog rekorda, konkurenciju na vrhu HNL-a, navodima Tonćija Gabrića da je veći potencijal od Danijela Subašića te gostovanju Lokomotive u Splitu u subotu provjerite na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović