Obavijesti

Sport

Komentari 199

Mamić o Strahonji: 'Da sam ja on, ostavio bih se nogometa'

Mamić o Strahonji: 'Da sam ja on, ostavio bih se nogometa'
2

Sharbini s leđa "pocepa" Ademija i ne dobije žuti karton, kod gola Rijeke cijela klupa je slavila, a kod nas Fernandes slavi i zaradi crveni, ljutit je bio Zoran Mamić

VIDEO

Utakmica Rijeke i Dinama završila je bez pobjednika (2-2), a odmah nakon kraja trener "modrih" Zoran Mamić napao je glavnog suca Marija Strahonju. Taj je detalj bio i središnja tema konferencije za novinare na Kantridi.

- Naravno da moje ponašanje na kraju utakmice nije kako se treba ponašati trener nijednog kluba, posebno ne Dinama i ispričavam se, ali jednostavno nisam mogao izdržati. Mislim da je sudac Strahonja zalutao na današnju utakmicu, puno griješio i ponavlja nam se scenarij od prošle sezone - rekao je Zoran Mamić.

Kada daš gol u 94. minuti moraš biti zadovoljan. Jeftino smo primili dva gola. Znali smo da će Dinamo biti jači u pasu, tu smo slabo parirali. Nismo bili dovoljno hrabri prema naprijed. Kada smo napravili zamjene pokazali smo da nismo klonuli. Napravili smo pritisak i stigli smo do udarca koji nam je donio bod, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

- U Puli smo isto ovako igrali zadnju utakmicu prije finala Kupa i Šimunović je dobio drugi žuti na "pravdi Boga", ovdje na Kantridi čisti penal nakon ruke nam nisu svirali. Nikada to nisam rekao jer je Rijeka bila bolja i zaslužila osvojiti Kup, ali jednostavno moram reći. Svi se nabacuju na Dinamo, a toliko ima grešaka na našu štetu. Mi stalno govorimo da smo gospoda, nećemo komentirati, ali to nije normalno! - nastavio je Mamić.

Arijan Ademi morao je izaći iz igre nakon žestokog starta na gležanj Anasa Sharbinija. Bio je to trenutak koji je razljutio Dinamova trenera.

- Sharbini s leđa "pocepa" Ademija i ne dobije žuti karton, kod gola Rijeke cijela klupa je slavila, a kod nas Fernandes slavi i zaradi crveni karton pa ne može igrati. Direktan crveni je dobio. Niti u finalu Kupa ga nemam niti u prvenstvu. Dobio je žuti jer je slavio gol? Ne može čovjek to raditi... Svi smo vidjeli da je ovo zadnje bio aut, on svira korner i Rijeka nakon toga zabije gol.

- Znam da ću biti kažnjen i da će me sudac Strahonja prijaviti, ali ja bih se nakon ovakve utakmice na njegovom mjestu ostavio nogometa - zaključio je ljutiti Mamić.

Goran Kovačić/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 199

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja