Obavijesti

Sport

Komentari 49

Mario Pašalić zabio prvijenac u Primeri: Sad smo dobili mir

Mario Pašalić zabio prvijenac u Primeri: Sad smo dobili mir
3

Nogometaši Elchea svladali su Córdobu 2-0 na gostovanju u 31. kolu Primere, a drugi gol za goste postigao je reprezentativac Mario Pašalić. To mu je prvijenac

VIDEO

Trebalo mu je čak 25 utakmica , ali čekanju je napokon došao kraj. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić zabio je prvi gol u španjolskom nogometnom prvenstvu. Dogodilo se to u nedjeljnoj pobjedi Elchea na gostovanju u Córdobi, u kojem je njegov klub slavio 2-0.

- Imamo još sedam utakmica, ne mogu reći da smo osigurali ostanak, ali nam je igra na dobroj razini. Jako sam sretan zbog prvijenca i zbog naše pobjede - rekao je Mario nakon utakmice.

VIDEO

Igrala se 68. minuta utakmice kad je Marokanac Fayçal Fajr ubacio iz kornera, a Pašalić na drugoj stativi neometan glavom zakucao loptu od prečke u mrežu. Veliki trenutak za Chelseajeva veznjaka na posudbi u Španjolskoj i potvrda njegovih vrlo dobrih igara u Elcheu, zbog kojih je jednom bio izabran i u momčad kola .

Video gola od 2:20.

VIDEO

Put prema pobjedi gostiju otvorio je Enzo Roco vodećim golom u 41. minuti nakon ubacivanja Edua Albacara . Pred kraj utakmice Córdoba je ostala s igračem manje, pocrvenio je Borja .

- Naravno da je bilo važno pobijediti Córdobu, ovo je bila jedna od najvažnijih pobjeda i jako sam sretan zbog toga - dodao je Pašalić i prokomentirao učinkovitost u skoku:

- Puno smo golova primili iz skok-igre, a danas se to promijenilo, oba smo zabili nakon ubacivanja. Radimo na tome i na treninzima.

Elche je ovom pobjedom napredovao na 15. mjesto ljestvice Primere s 31 bodom, tri više od opasne zone. Córdoba je, pak, uvjerljivo posljednja s 19 bodova i vjerojatni član Segunde sljedeće sezone.

- Ovom pobjedom imamo mir za sljedeće utakmice i idemo tako i nastaviti - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 49

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović