Obavijesti

Sport

Komentari 78

Messi zabio u 500. utakmici za Barçu: Betis 'popio' 4 komada

Messi zabio u 500. utakmici za Barçu: Betis 'popio' 4 komada
1

Barcelona je pobijedila Betis 4-0 na Camp Nouu u zadnjoj utakmici 2015. i vratila se na vrh. Dvostruki slavljenik bio je Messi, koji je zabio u 500. utakmici za Barcelonu

VIDEO

Real Madrid tek se nešto više od dva sata zadržao na vrhu Primere. Prvo ga je prestigao Atlético, koji je golovima Corree i Griezmanna u finišu slavio kod Rayo Vallecana 2-0, a onda i Barcelona. Katalonci su bili nemilosrdni prema Betisu (4-0).

Navijači će upamtiti utakmicu kao pobjednički kraj godine u kojoj je njihov klub osvojio pet od šest mogućih trofeja, ali i veliku jubilarku Lionela Messija. Argentinac je prigodno proslavio 500. nastup u dresu "blaugrane" - upisao se u strijelce.

Mreža gostiju na Camp Nouu mirovala je sve do 30. minute i penala za domaćine koji to nije trebao biti. Antonio Adán dodirnuo je Messija, ovaj se srušio na travu, a sudac Iñaki Bikandi Garrido pokazao je na bijelu točku.

Pravda se djelomično ispravila Neymarovim promašajem, ali loptu je od prečke nespretnom reakcijom ispred Ivana Rakitića u svoj gol poslao Heiko Westermann. Tri minute poslije Neymar je bio asistent, a Messi strijelac za 2-0.

Westermann i Bruno ozlijedili su se prije kraja prvog dijela pa su gosti morali potpuno promijeniti stoperski par. U nastavku je to došlo na naplatu pa je već u 50. sekundi 46. minute Luis Suárez poentirao na dodavanje Busquetsa.

Nakon silnih promašaja domaćih nogometaša, koji su bili jako precizni u gađanju okvira Betisova gola (doslovno), konačan rezultat u 83. minuti postavio je Suárez nakon još jedne asistencije Neymara.

Barcelona je vodeća momčad Primere s istim brojem bodova kao i Atlético (38), ali i utakmicom manje. Prvenstvo će nastaviti već u subotu gradskim derbijem kod Espanyola, nakon čega se s istim protivnikom susreće u Kupu kralja.

Primera, 17. kolo:

  • Real Madrid - Real Sociedad 3-1
  • Levante - Málaga 0-1
  • Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0-2
  • Sevilla - Espanyol 2-0
  • Eibar - Sporting Gijón 2-0
  • Celta Vigo - Athletic Bilbao 0-1
  • Getafe - Deportivo 0-0
  • Barcelona - Real Betis 4-0
  • Las Palmas - Granada 4-1

>>> Kova ni kriv ni dužan dočekan zvižducima, Benitez uzdiže Ronalda: Nosio je momčad na leđima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima