Obavijesti

Sport

Komentari 52

Mourinhu sad kriva i doktorica Eva: Uopće ne razumije igru...

Mourinhu sad kriva i doktorica Eva: Uopće ne razumije igru...
7

Chelsea je bio s igračem manje od 52. minute. Pred kraj utakmice Hazard je ostao na travi, a na teren je požurila liječnica. Mourinho je poludio i počeo urlati na nju...

VIDEO

Suci, vremenski uvjeti, protivnički bunker, teren, navijači... Jose Mourinho pronašao je novog krivca. Chelsea je kiksao na startu nove sezone protiv Swansea Cityja (2-2), a Portugalac je u zadnjim minutama utakmice napao klupsku liječnicu Evu Carneiro.

- Ona ne razumije nogomet. Svatko tko sjedi na klupi, bez obzira radi li se o treneru, liječniku ili sekretarici, mora razumjeti igru i situaciju u kojoj se klub nalazi u tom trenutku - rekao je Mourinho nakon što je urlao na liječnicu svoje momčadi.

Chelsea je bio s igračem manje od 52. minute i izravnog crvenog kartona Thibauta Courtoisa. U samoj završnici susreta Chelsea je jurnuo u napad, Eden Hazard je nakon jednog starta završio na travi, a u teren je požurila doktorica Eva Carneiro. To je razljutilo Mourinha jer je znao da će sad Hazard morati van pa tražiti da ga sudac pusti u igru, dok će u to vrijeme njegova momčad imati još jednog igrača manje.

- Kad izlazite na teren pomoći igraču morate biti sigurni da je on ozbiljno ozlijeđen. Ja sam bio siguran da Edenu nije ništa. Dobio je udarac u duelu i bio je samo umoran. Moj liječnički tim ostavio me s devet igrača na terenu kad je protivnik napadao i to me zabrinulo jer smo mogli primiti gol i izgubiti - objasnio je Mourinho .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu