Obavijesti

Sport

Komentari 25

Novi kiks Milana: Crveni karton i remi protiv posljednje Verone

Novi kiks Milana: Crveni karton i remi protiv posljednje Verone
3

Nogometaši Milana odigrali su još jednu mršavu partiju u nizu i remizirali protiv fenjeraša Verone 1-1. Nigel de Jong je dobio crveni karton i skrivio penal za 1-1

VIDEO

Nogometaši Milana ponovo su razočarali nakon što su u susretu 16. kola Serie A na San Siru odigrali 1-1 protiv fenjeraša Serie A Verone .

Trener Milana Siniša Mihajlović je na travnjak izveo najofenzivniji sastav koji ima sa Luizom Adrianom i Carlosom Baccom u napadu i Giacomom Bonaventurom te M'Baye Niangom na bokovima no ni ti nije bilo dovoljno za pobjedu. Milan jednostavno nema igru.

'Rossoneri' su zatresli Veroninu mrežu dva puta u prvom poluvremenu, ali su oba gola poništena zbog zaleđa. Sedmerostruki osvajač Lige prvaka poveo je u 52. minuti golom Carlosa Bacce, no svega četiri minute kasnije Nigel de Jong je zaradio crveni karton skrivivši jedanaesterac .

VIDEO

Kazneni udarac je realizirao Luca Toni . Brojčano slabiji Milan nije uspio pobijediti posljednju momčad lige zbog čega će trener Siniša Mihajlović ponovo biti na udaru kritika. Milan je u zadnja četiri kola upisao samo jednu pobjedu i na sedmom je mjestu ljestvice. Još jedna u nizu blijedih partija talijanskog giganta. Nešto se mora mijenjati pod hitno.

VIDEO

Empoli je pobijedio Carpi 3-0 popeo se na deveto mjesto ljestvice čime je došao u priliku boriti se za izlazak u Europu. Golove su zabili Massimo Maccarone (46, 61) i Riccardo Saponara (51). Marko Livaja je za Empoli igrao od 64. minute.

Chievo je slomio Atalantu pobijedivši 1-0 golom Valtera Birse u 76. minuti. Gosti su utakmicu zaključili s dva igrača manje. U 66. je 'pocrvenio' Nicolo Cherubin (66), a u sudačkoj nadoknadi Jasmin Kurtić.

Večeras su na rasporedu dva derbija. Sastaju se Napoli - Roma (18 sati) , te Juventus - Fiorentina (20.45) . Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Lazio i Sampdoria .

Na ljestvici vodi Inter sa 36 bodova, Fiorentina ima 32, Napoli 31, Roma 28, a Juventus 27 bodova.

Rezultati 16. kola talijanske Serie A:

  • Milan - Verona 1-1
  • Chievo - Atalanta 1-0
  • Empoli - Carpi 3-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima