Obavijesti

Sport

Komentari 64

"Ovo s golmanom-igračem je antipropaganda našeg sporta"

"Ovo s golmanom-igračem je antipropaganda našeg sporta"
2

Pokušat ćemo iznenaditi Ruse. Ali ovo što rade Kazahstanci s golmanom-igračem. Pa tko bi gledao futsal da svi tako igraju? kaže izbornik Hrvatske Mato Stanković

VIDEO

Hrvatska je doživjela težak poraz na startu Europskog prvenstva u futsalu u beogradskoj Areni. Kazahstanci su slavili 4-2, osigurali su četvrtfinale, ali i s pobjedom od dva gola prednosti "natjerali" Rusiju da igra s punim gasom protiv nas.

Mini-Vatreni mogu proći u četvrtfinale samo ako pobijede Ruse s dva gola prednosti. Ako će igrati kao protiv Kazahstana, bit će to nemoguća misija.

- Prijelomni trenuci bili su u 6. i 7. minuti. Suđenje ne smijem komentirati. U jednom trenutku raspali smo se u drugom dijelu. Nismo dobro stajali na terenu i momčad poput Kazahstana je to iskoristila - rekao je izbornik Hrvatske Mato Stanković.

VIDEO

Hrvatskoj je puno problema radio sjajni Brazilac na golu Kazahstana. Higuita je najbolji golman-igrač na svijetu, a Kazahstanci su nam s njim u polju zabili jedan gol.

Ta se taktika nije svidjela beogradskoj publici koja je u nekoliko navrata zviždala dok su Kazahstanci držali loptu i čekali da naši izađu na njih, a oni onda vrate golmanu i onda s njom okolo do slobodnog igrača.

Taktika se nije svidjela ni hrvatskom izborniku.

- Način igre Kazahstana je antipropaganda našeg sporta. Kada bi svi tako igrali s golmanom-igračem, nitko ne bi gledao futsal - rekao je Stanković .

Hrvatskoj u nedjelju u 18.30 treba pobjeda s dva gola razlike.

- Pokušat ćemo iznenaditi Rusiju. Proteklih godina igrali smo s najboljima i neriješeno i pobjeđivali ih, tako da se nećemo predati - dodao je izbornik .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener