Obavijesti

Sport

Komentari 86

Perišić: Norvežani su bili bolji; Vida: Ispričavam se navijačima

Perišić: Norvežani su bili bolji; Vida: Ispričavam se navijačima
1

Teško je govoriti o odgovornosti vruće glave. Nismo bili na nivou danas. Igrali su dobro presing, mi smo igrali onu "ti meni, ja tebi", rekao je Domagoj Vida nakon 0-2

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija pretrpjela je prvi poraz u kvalifikacijama za Euro 2016. od Norveške u Oslu (2-0) te tako pala na treće mjesto skupine H.

- Trebamo biti realni, treba biti velik u pobjedi i porazu i čestitati Norvežanima, više su željeli tu  pobjedu. Imali smo neke šanse na početku drugog dijela, ali opet nije radila realizacija. Nismo bili pravi u zadnje dvije utakmice, nedostajalo je agresivnosti i zajedništva - rekao je novi igrač Intera Ivan Perišić.

- Moramo to popraviti, sad više ništa nije na nama. Moramo skupiti glave, pobijediti u obje utakmice i čekati rezultat iz Italije - dodao je.

U čemu je problem s momčadi koja ima igrače u najboljim europskim klubovima?

- Prvih pet-šest utakmica bili smo kao momčad, borili se jedan za drugoga, ne znam u čemu je problem. Moramo promijeniti igru i biti agresivniji, više željeti pobjedu. Vjerujem li u Euro? Normalno da da, ne bih se bavio ovim sportom da ne vjerujem - zaključio je Perišić za HRT.

Hrvatska je reprezentacija u dvije blok-utakmice, dva sudara u četiri-pet dana, osvojila jedan bod. Samo je jednom u povijesti u blok-susretima, kakvih ima u svim kvalifikacijama, bila lošija, piše Goal.

Domagoj Vida ispričao se svim navijačima "kockastih" koji su gledali mučenje u Bakuu i Oslu.

- Teško je pričati nakon ovakve utakmice. Išli smo na svih šest bodova, na kraju smo uzeli samo jedan, ovo je veliko razočaranje. Ispričavam se navijačima, ali idemo dići glave i plasirati se u Francusku.

- Teško je govoriti o odgovornosti vruće glave. Nismo bili na nivou danas. Igrali su dobro presing, mi smo igrali onu "ti meni, ja tebi". Nažalost, nismo zaslužili pobjedu.

Navijači neka budu uz nas i dalje. Znamo da ćemo igrati pred praznim stadionom, ali moramo pobijediti Bugarsku - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 86

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja