Obavijesti

Sport

Komentari 100

Propušta Euro: Pivarić zbog ozljede izvan terena 6 mjeseci!

Propušta Euro: Pivarić zbog ozljede izvan terena 6 mjeseci!
1

Sigurno da nam je ovo veliki udarac jer se radi o igraču koji je standardan i koji je bio nositelj energije, agresivnosti, pozitive i općenito kvalitete, kaže Mamić

VIDEO

Samo da ne bude ozljeda, rekao je Zoran Mamić, a to ponavlja prije svake prijateljske utakmice.

 I upravo se to dogodilo. Dinamo je izgubio prijateljsku utakmicu s Stromsgodsetom 2-0, ali i važnu kariku momčadi - Josipa Pivarića. Pivarić je ozlijedio prednje križne ligamente desnog koljena.

- Sigurno da nam je ovo veliki udarac jer se radi o igraču koji je standardan u sastavu i koji je bio nositelj energije, agresivnosti, pozitive i općenito kvalitete. Puno će nam nedostajati na terenu i van njega - rekao je Mamić nakon što je saznao rezultate pretraga. 

Ozljeda nije mogla doći u gorem trenutku... Josip će zbog ozljede ligamenata, koja zahtijeva dug oporavak, propustiti Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ma grozno... Što da kažem? Ništa. Nije moglo gore... Ozljeda, trenutak... Nije moglo u gorem trenutku - razočarano je rekao Pivarić pa dodao:

- Sutra ću već drugačije razmišljati, zapeti, dati sve od sebe da bi se što prije vratio na teren.

Svjesni su u Dinamu da Pivarić neće igrati na Euru. Oporaviti bi se i mogao, ali po riječima izbornika Ante Čačića "Tko ne igra, neće ni na Euro", Pivarić će propustiti prvenstvo.

- Radnik kakav je on i koliko mu je u prošlosti trebalo malo vremena da se oporavi od ozljeda, vjerujemo da će do Europskog biti zdrav, ali bit će bez utakmica i forme tako da mislim da je to propalo. Velika šteta - rekao je trener Dinama.

Posla će imati i izbornik Ante Čačić pošto mora naći adekvatnu zamjenu na poziciji lijevog beka. U konkurenciji su Danijel Pranjić, Ivan Strinić, Hrvoje Milić i Marin Leovac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu