Obavijesti

Sport

Komentari 68

Simeone se ne želi zanositi; Ancelotti: Najgora utakmica

Simeone se ne želi zanositi; Ancelotti: Najgora utakmica
2

Treneri Atlética i Reala složili su se kako je pobjeda "rojiblancosa" 4-0 bila njihovo najbolje odnosno najgore izdanje u trenerskom mandatu. Mandžo je bio najbolji...

VIDEO

Diego Simeone unatoč fantastičnom izdanju protiv Reala i jednoj od najvećih pobjeda nad gradskim rivalom u povijesti (4-0) ostaje hladne glave.

- Mislim da je ovaj rezultat i ova utakmica bila naša najbolja ikad. Naša je filozofija ići utakmicu po utakmicu, nećemo gledati dalje od toga jer bi nas to odvratilo od našeg posla - rekao je trener Atlética nakon utakmice i dodao:

- Razumijem da su igrači najvažniji dio utakmice. Znali smo kako pokriti cijeli teren, imali puno smisla za igru i proigravanje.

Marija Mandžukića , asistenta za prvi i strijelca četvrtog gola, Goal je proglasio igračem utakmice. Pogledajte njegovu statistiku.

Posebno je nahvalio strijelca i asistenta Saúla Ñígueza .

- On je jako važan igrač za budućnost Atlética i rekao sam mu to puno puta. Zato smo i htjeli da ostane, no mora imati strpljenja.

Carlo Ancelotti nije mogao pronaći puno toga dobroga u igri svoje momčadi. Zapravo, nije mogao ništa.

- Sve je zakazalo. Nijedan igrač nije odigrao dobru utakmicu. Trebamo promijeniti stav i razmišljati hladne glave. Preuzimam odgovornost, ovo je najgora utakmica otkako sam ovdje.

- Jako je lako analizirati utakmicu: Atlético je pobijedio zato što je bio bolji u svim aspektima utakmice. U borbi, kvaliteti i organizaciji napada...  - dodao je trener Real Madrida.

Talijan je branio napad s Ronaldom , Baleom i Benzemom iako su bili nevidljivi na Vicente Calderónu.

- S trojicom napadača osvojili smo Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. Kada su dobro, uvijek će igrati. Postava je bila normalna, najjasnija i logična - objasnio je Ancelotti pa zaključio:

- Sezona je duga, ova tri boda neće odlučiti tko je prvi na kraju sezone.

VIDEO

Goal je sastavio popis uvjerljivih poraza Real Madrida u zadnjih deset godina. Bilo je tu razbijanja od strane Borussije Dortmund, Barcelone, Alcorcóna, Liverpoola, Seville, Zaragoze... Provjerite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 68

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze
HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje