Obavijesti

Sport

Komentari 36

Štimac: Nadam se da ubuduće neće biti popusta ni za koga...

Štimac: Nadam se da ubuduće neće biti popusta ni za koga...
2

Kome je ovo trebalo? Željeli smo da oproštaj Vugrinca bude na dostojanstveniji način, rekao je Igor Štimac, trener Zadra koji je molio suca Matoca da se ne igra

VIDEO

Zadar je dan nakon odluke o gubitku licencije za MAXtv Prvu ligu gostovao u Koprivnici i izgubio od Slaven Belupa 2-0. Uvjeti za nogomet bili su neregularni, što su potvrdila obojica trenera. Sredinom drugog dijela igrači su se sklonili uz aut-liniju tražeći od zaprešićkog suca Marka Matoca da odsudi kraj, no on to nije učinio.

- Molili smo suca da se završi to bjesnilo. Pristao je na to, igrači su se vratili na teren, ali nije htio svirati kraj. I njegovi su pomoćnici bili ljuti na njega, a nisu imali ni komunikaciju u drugom poluvremenu zbog kiše. Ako se već ušlo u 90. minutu, onda se trebala igrati i nadoknada koje nije bilo. Najavili smo žalbu, ne na rezultat, nego na kršenje propozicija natjecanja - rekao je Igor Štimac nakon utakmice.

- Utakmica je odigrana u potpuno neregularnim uvjetima. Čestitke svim igračima koji su igrali, a mi smo se bolje snašli, bili smo željniji i agresivniji, a ova odluka koja je Zadrane zatekla u autobusu očito je na njima ostavila traga - rekao je Ante Čačić, šef Slavenove struke.

Marko Jurinec/PIXSELL

Štimcu nije jasna odluka HNS-ova odjela za licenciranje.

- Mislim da je to notorna glupost, pogotovo tajming objave jedne takve vijesti. Ali dobro, neka oni koji su donijeli takvu odluku preuzmu odgovornost. Ako je ta odluka konačna, nadam se da ubuduće neće biti popusta baš ni za koga - kazao je bivši hrvatski izbornik uoči dvoboja.

Dvoboj Slavena i Zadra trebao je biti lijepa priča zbog oproštaja najboljeg strijelca HNL-a Davora Vugrinca, no na kraju ga je odgledalo tek 50-ak najupornijih ljudi.

- Moram pitati: kome je ovo trebalo? Željeli smo da oproštaj Vugrinca bude na dostojanstveniji način, smatrali smo da se utakmica morala odigrati u utorak pred punim stadionom, a i da gledatelji mogu vidjeti nogomet, a ne samoubilačke akcije - poentirao je Štimac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka