Obavijesti

Sport

Komentari 315

Skandalozna poruka Torcide igračima: "Dobit ćete batine!"

Skandalozna poruka Torcide igračima: "Dobit ćete batine!"
12

Igrači su bili baš jako žalosni. Imate pravo komentirati to kako hoćete, ali ja neću, rekao je Špaco o skandiranju Torcide nakon što se igrači nisu htjeli vratiti pred njih

VIDEO

Hajduk je odigrao 2-2 protiv Zadra , ali je spašavao živu glavu na svom terenu. Gosti su vodili 2-0, a Hajduk se vratio u drugom dijelu. Na poluvremenu i nakon utakmice navijači na Poljudu žestoko su izviždali svoje ljubimce. Nakon susreta su ih izvrijeđali i sramotnim skandiranjem zaprijetili da će dobiti batine.

VIDEO

Torcida je nakon utakmice dvaput zvala igrače da se vrate pred sjevernu tribinu, a kad su vidjeli da se ovi neće vratiti treći put, skandirali su im: "Dobit ćete batine!". Igrači su nakon utakmice došli pred Torcidu i zapljeskali im. S druge strane su dobili uvrede. Torcida ih je zvala i drugi put. Ovoga puta igrači su došli na tartan stazu i ponovno zapljeskali, okrenuli se i otišli. A navijači su ih pozvali na razgovor i treći put. Ovoga puta igrači su ih ignorirali pa je uslijedila prijeteća poruka.

- Igrači su bili jako žalosni. Ali baš žalosni. Sad, imate pravo komentirati to kako hoćete, ja neću - rekao je Špaco Poklepović o sramotnom skandiranju Torcide.

Sad su im dica kriva

Ne znamo kako su na ovu Torcidinu poruku reagirali Hajdukovi tinejdžeri Andrija Balić i Nikola Vlašić, ali sigurno im nije bilo svejedno. Oni su najmanje krivi što Hajduk ne može složiti pravu akciju protiv fenjeraša u ligi i što je Zadar protiv njih u prvom dijelu izgledao kao minhenski Bayern u gostima kod Freiburga.

Izgubili su navijači "bilih" živce lošom predstavom Hajduka pa su svojim ljubimcima nekoliko puta tijekom utakmice poručilii: "Igrajte p***"" te "Vi niste Hajduk".

Navijači Hajduka pljeskom su pozdravili Dragu Gabrića koji je zabio vodeći gol za Zadar i morao je van zbog ozljede. Pljesak je u drugom dijelu dobio još jedan igrač Zadra, Lovre Čirjak , nakon lijepog driblinga i udarca lijevom nogom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 315
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu