Obavijesti

Sport

Komentari 85

Velike pogreške glavnog suca na utakmici Atletica i Barce...

Velike pogreške glavnog suca na utakmici Atletica i Barce...
5

Manzano je sudio penal koji nije bio, potom nije sudio penal koji je bio. Isključio je dvojicu, a Turanu je za sramotno gađanje pomoćnog suca kopačkom dao tek žuti

VIDEO

Kakva utakmica na Calderonu. Barcelona je s 3-2 dobila Atletico i osigurala polufinale kupa. Ali dugo će se pričati o događajima sa stadiona Atletico Madrida, posebno o 30-godišnjem sucu Jesusu Gilu Manzanu, koji neće tako skoro suditi. Pogriješio je gotovo u svakoj dvojbenoj situaciji, devet puta vadio je žuti karton i dvaput crveni. 

PIXSELL

Poklonio Atleticu vodstvo

Nakon Torresovog gola u 38. sekundi utakmice, Barca ekspresno zabija za 1-1 i onda ide prvi kontroverzni potez suca. Duel Juanfrana i Mascherana za njega je bio penal, iako je Mascherano prekršaj napravio izvan šesnaesterca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vine

- Sudac je ovdje pogriješio. To nije bio penal - rekao je za Marcu bivši nogometni sudac Andújar Oliver.

Trebao je suditi penal za Atletico

Pred kraj prvog dijela, Atletico je trebao imati penal. Ovoga puta, čisti. Alba je rukom obranio Griezmannov udarac, sudac to nije vidio. Barcelona kreće u kontru i preko Neymara zabija za 3-2.

Vine

- Sudac je opet pogriješio. Bio je to čisti penal - tvrdi Oliver.

Gabiju crveni na putu do svlačionice

Ono što nismo vidjeli je isključenje domaćeg kapetana Gabija. On je dobio crveni na putu do svlačionice Calderona. Prije toga Gabi se, s još nekoliko igrača gotovo potukao s Neymarom na centru.

- Rekao sam sucu: "Isuse, pa to je bio penal za nas i isključenje." A on je to shvatio kao da ga ne poštujem i dao mi crveni karton. Sudac je trebao pokazati više karaktera. Što se tiče Neymara, on ima poseban način igranja kad pobjeđuje. A to zna dosta iznervirati protivnike. Te njegove geste na terenu. To nitko ne voli - kaže Gabi.

Turan gađa suca kopačkom - žuti

Arda Turan potpuno je izgubio živce u drugom poluvremenu. Nakon duela uz aut liniju, turski igrač smatrao je da je bio prekršaj. Iskalio je bijes na pomoćniku prema kojem je bacio kopačku. Za to je dobio tek žuti karton. 

Vine

A čudo je i kako je Raul Garcia ostao u igri. Taj je također imao žuti, a ponašao se kao šerif u trećoj županijskoj ligi. Tukao je, provocirao, ironično pljeskao sucu...

Luis Enrique: Neymar je bio hrabar, takvog ga želimo

Igrači su sjajno reagirali na čudan početak utakmice. Sucima nije lako, pod pritiskom su. Što se tiče terena, bio je loš. Lopta je skakala kao zec, rekao je Luis Enrique.

- Neymar igra kao i uvijek, dosta pridonosi momčadi. Njegov stil igre je njegov stil, on to neće mijenjati. Drago nam je da je hrabar - dodaje trener Barce.

Simeone: S terena smo otišli sa stilom

Nemam što zamjeriti igračima. Ponosan sam. S terena odlazimo sa stilom. Bio je ovo dobar nastup u kupu. Izbacili smo Real, rekao je Diego Simeone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida