Obavijesti

Sport

Komentari 105

Vučević: Tužan sam do bola...; Kek: Upozorenje pred Dinamo

Vučević: Tužan sam do bola...; Kek: Upozorenje pred Dinamo
6

Iako su njegovi okrenuli zaostatak u vodstvo i pobjedu u Jadranskom derbiju, Matjaž Kek nije bio prezadovoljan izdanjem svoje momčadi. Naravno, ni Vučević svojima...

VIDEO

Tužan sam do bola, zajedno s igračima, ali nemam apsolutno prigovora, dali su sve od sebe. Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, a ja nisam zadovoljan jer nismo uzeli bodove, rekao je Goran Vučević nakon dramatičnog poraza Hajduka od Rijeke u Jadranskom derbiju na Poljudu (2-1).

- Jedino čega sam se bojao prije utakmice je ta završnica. To sam znao i prije utakmice i toga sam se pribojavao. Momčad je trkački bila fenomenalna, ali pad koncentracije pojedinca učinio je svoje. Po meni je sve ostalo bilo na svom mjestu.

Frustrirajuće je izgubiti utakmicu kada ti protivnički trener prizna da ne zna kako ju je dobio...

- Nije nam lako, ali ovo treba što prije zaboraviti. Čeka nas srijeda, vidjet ćemo koliko ćemo uspjeti dignuti momčad. Cijeli stožer živi s momčadi, među igračima vlada neviđeni naboj i to mi daje nadu da će biti još i bolje - rekao je Vučević koji se osvrnuo na mlade igrače u prvih 11 (Tudor, Juranović, Grbić):

- Pokazalo se da je to jedini ispravan put. Mladi su napravili pravi posao, ispoštovali su sve što sam tražio od njih, uostalom i bili su najbolji dio momčadi.

Anton Maglica nije bio u kombinacijama za prvih 11 jer Vučeviću "trebaju igrači koji imaju glavu, a od njega nije dobio to što je tražio". Rekao je kako ispred Artema Milevskog nitko nema mjesta, ali će, nada se, u nekim drugim utakmicama imati.

Kek: Čestitam svojim igračima, ali ništa više

- Svojim momcima mogu čestitati na pobjedi, i ništa više. Ovo je za nas jedno veliko upozorenje uoči srijede i uzvrata Kupa s Dinamom - prokomentirao je pobjedu Matjaž Kek, trener Riječana.

- Svidio mi se ovaj novi, mladi Hajduk, vratit će im se ovo kad-tad jer mi smo sretno došli do bodova. Reakcija Torcide nakon utakmice pokazuje kako je igrao Hajduk. Na Poljudu je poseban gušt pobijediti, mi smo ovaj put imali puno sreće, ali nije dobro toliko puno izazivati sreću. Ovako su neki osvajali Svjetska prvenstva i Lige prvaka, ali ne može se ovako igrati i pobjeđivati na duži rok. Ne može se misliti o srijedi, a igrati utakmicu - upozorio je novopečeni menadžer momčadi s Kantride.

Slovenski stručnjak očekuje da njegovi igrači budu pravi u srijedu, kad ih očekuje uzvrat polufinala Kupa u kojem moraju nadoknaditi poraz 2-1 iz prve utakmice.

- Dinamo je kvaliteta. Kad su oni kompletni i kad hoće, mogu dobiti svakoga. Ali moji su igrači profesionalci, ako u četiri dana ne mogu odigrati dva derbija, onda su izabrali krivi posao. Rijeka-Hajduk u finalu? Zašto ne? I jedni i drugi imamo težak zadatak, ali ne i nemoguć - završio je Kek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka