Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ćavar: Kao da je Barça sinoć igrala protiv kluba iz osme lige

Ćavar: Kao da je Barça sinoć igrala protiv kluba iz osme lige
1

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u Barceloni su izgubili 43-21 u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka. Poraz od 22 razlike najteži je u povijesti hrvatskog prvaka...

VIDEO

Da je košarka, a ne rukomet, svejedno bi bilo previše. Izgubiti 22 razlike nedopustivo je u rukometu. Takav poraz, vrlo vjerojatno, ne bi doživjeli ni juniori PPD Zagreba.

Od hrabrog i prkosnog PPD Zagreba, koji ove sezone nikome nije priznao da je bolji i za koji ste mogli ruku u vatru staviti da će “poginuti” za svaku loptu, u Barceloni nismo vidjeli ništa. Bio je to jedan preplašeni Zagreb, koji je teškim debaklom, najvećim u povijesti kluba, kompromitirao cijelu sezonu.

- Draže mi je jednu utakmicu izgubiti 22 razlike, nego dvije po 11. Nisam očekivao da ćemo podbaciti u svim segmentina, da moja momčad, kojoj nitko nije mogao zabiti više od 25 golova, u prvom poluvremenu primi 23. Golmani nisu ništa obranili, griješili smo kao početnici - rekao je Veselin Vujović, koji je u dvorani gdje je proveo pet sezona donijevši im prvi naslov prvaka Europe dočekan velikim pljeskom.

Mahao je Vujović navijačima djelujući vrlo opušteno. Uz osmijeh, naravno. No već pet minuta poslije bio je ljutit kao ris.

PPD Zagreb je gubio 5-1, a on je morao zvati time-out. Vikao je pokušavajući saznati što je igračima. Griješili su u čistim predajama lopte, nakon deset minuta imali četiri tehničke pogreške, a Barcelona je za to vrijeme samo “trpala”.

Karabatić je zabijao kako je htio, a Moros branio sve. Zagrebovi golmani nisu mogli obraniti ništa. Ni Ivić ni Stevanović.

- Šteta, izgledalo je zaista ružno. Kao da Barcelona igra protiv kluba iz osme lige - rekao je Patrik Ćavar, koji je naslove osvajao s Barçom i Zagrebom.

Kao i u protekla dva desetljeća u susretima protiv Barcelone, Zagreb je djelovao baš onako kako je rekao Patrik Ćavar. Kao osmoligaš protiv prvoligaša. Šteta, bila je ovo sezona u kojoj su pobijeđivali Kiel, PSG... Nije im trebao ovakav završetak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka