Obavijesti

Show

Komentari 279

Poznate mame dale podršku Severini: 'Hvala vam, plačem'

Poznate mame dale podršku Severini: 'Hvala vam, plačem'
8

Violončelistica Ana Rucner preko društvenih je mreža pokrenula stranice podrške Severini Kojić koja se bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom s Milanom Popovićem

VIDEO

Na Facebooku je osvanula grupa 'I ja sam majka' u znak podrške Severini Kojić (45). Istu grupu na servisu Viber pokrenula je violončelistica Ana Rucner (34), a podršci su se na raznim platformama pridružile i mnoge poznate žene poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele Ramljak, Ivane Mišerić, Doris Pinčić Rogoznice i Vjekoslave Bach

Grupa na 'fejsu' za sada broji preko tisuću članova, a Rucner poziva sve da se uključe te da na profilnu fotografiju stave Severinu ili fotku sa svojim djetetom te da dodaju hashtag #ijasammajka. 

- Moramo joj dati podršku. Pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo? I ne samo majke, neae se uključe svi, molim vas sherajte - napisala je Ana. 

Zadarska pjevačica Marina Tomašević koja je prošle godine postala baka, u svojoj poruci podrške napisala je kako je i sama pjevala i putovala, a njena kći danas je naziva najboljom majkom na svijetu.

- Majku nitko ne može zamijeniti - dodala je Marina. 

Severina se uskoro oglasila u grupi na Viberu te je dala do znanja da je pročitala sve poruke potpore koje su joj ostale žene dale. 

- Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage. Hvala vam na divnim riječima, podršci i ljudskosti. Vjerujem da se mnoge prepoznaju u mojoj situaciji, ali najteže se boriti sam za sebe. Čitam svaku vašu poruku od početka, iznova i iznova. Dobar je osjećaj znati da nisi sam. Bog vas blagoslovio - napisala je pjevačica. 

Nasa bila storija

Prema privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda od prije mjesec i pol dana, Aleksandar (5) tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

Nadalje prema toj odluci, dječak će jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom. 

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne može vidjeti sina, a smije ga nazvati samo jednom na dan točno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu mjeru. Također, otac majku nije dužan obavještavati gdje im je sin.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 279
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'