Obavijesti

News

Komentari 97

Curica (6) ima 92 kg: Pojede u tjedan dana koliko i cijelo selo

Curica (6) ima 92 kg: Pojede u tjedan dana koliko i cijelo selo
3

Indija: Curica u samo jednom obroku pojede dva velika pladnja riže, dvije zdjele pržene ribe i nekoliko omleta. Obično dvaput doručkuje peciva, banane, rižu i jaja

VIDEO

Suman Khatun (6) iz sela u Indiji vjerojatno je jedna od najdebljih djevojčica na svijetu. Visoka je 105 centimetara, a teži 92 kilograma. U tjedan dana pojede hrane koliko pojedu svi ljudi u selu, a teži kao dvije Kylie Minogue, piše Daily Mail. Curica u samo jednom obroku pojede dva velika pladnja riže, dvije zdjele pržene ribe i nekoliko omleta. Obično dvaput doručkuje peciva, banane, rižu i jaja. 

>>> Curica iz Chicaga sa 7 godina težila 222 kilograma

>>> Dječak (4) na prisilnoj dijeti jer inače neće preživjeti

Njena majka Beli Bibi (32) kaže kako nije sigurna koliko njena kćer zaista pojede jer odmah nakon obroka kod kuće izađe van i 'žica' hranu susjedima.

- Gladna je cijelo vrijeme i samo plače. Ne želim gledati svoju kćer kako tuguje pa ju hranim. Što drugo da radim? - kaže majka djevojčice iz Zapadnog Bengala. Dodala je kako je Suman imala 4,5 kilograma kada se rodila, a njen apetit je počeo jačati odmah nakon što je počela piti mlijeko. 

Otac curice, Jalal (38), tjedno zaradi oko 84 kune radeći kao farmer, a uglavnom cijelu plaću potroši na hranu za Suman. Kazao je kako je mlijeko u Indiji skupo te si ne može priuštiti toliko hrane koliko Suman zahtijeva. Djevojčica pojede onoliko koliko treba obično četveročlanoj obitelji dnevno, a odmah nakon obroka žali se kako je opet gladna. 

Dane provodi gledajući TV i igrajući se s prijateljima, a ne može dugo hodati jer se nakon samo nekoliko metara jako umori. Njena majka ispričala je kako je dosad već sve pokušala samo da smanji kćerin apetit, ali joj ništa nije uspjelo. Dodaje kako joj je neugodno dok Suman od susjeda traži hranu. Obiteljski liječnik, Subodh Bandyopadhyay (35) brine se o Suman još otkad je bila beba, a ističe kako je curica pet puta teža od normalne šestogodišnjakinje. Roditelji kažu kako su bespomoćni jer ne znaju kako kontrolirati svoju kćer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"