Obavijesti

News

Komentari 76

Dječak (4) sa 62 kg na prisilnoj dijeti jer inače neće preživjeti

Dječak (4) sa 62 kg na prisilnoj dijeti jer inače neće preživjeti
9

Liječnici strahuju kako Lu Zhihao (4) neće doživjeti 20 godina ako nastavi ovako jesti. Visok je 1,1 m, a težak nevjerojatnih 62 kg. Pojede kao mama i tata zajedno

VIDEO

Kineski četverogodišnjak od 62 kg Lu Zhihao mogao bi uskoro početi gubiti kile. Klinika za mršavljenje iz Hong Konga, koja želi ostati anonimna, ponudila mu je besplatno liječenje. Koriste japansku neinvazivnu tehniku mršavljenja. Roditelji su ga već vodili kod nekoliko liječnika koji nisu otkrili medicinski uzrok debljanja već su pripisali problem lošim prehrambenim navikama. Sada nabavljaju sve potrebne dokumente kako bi mogli otputovati sa sinom za nekoliko tjedana.

- Vjerujemo da u Hong Kongu postoji specijalist koji nam može pomoći - rekao je otac Lu Yuncheng. Teško se uspinje po stepenicama, treba mu pomoć s ulaskom u autobus, a teško ga je i okupati zbog naslaga sala, piše AOL. Liječnici strahuju da neće doživjeti 20 godina ako nastavi ovako.

Dječak se rodio s 2,6 kg, ali od trećeg mjeseca počeo je drastično dobivati na kilaži. Lu Zhihao pet puta je veći od prosječnog djeteta svoje dobi. Visok je 1,1 metar. Za vrijeme ručka pojede tri zdjele hrane, više nego majka i otac skupa. Majka Chen Yuan objasnila je kako mu moraju dati jesti koliko želi jer inače ne prestaje plakati. Iako ga pokušavaju zdravo hraniti i igrati se s njim kako bi se što više kretao, Lu je dobio deset kilograma prošle godine. Majka ga više ne može ni podići. Lu mrzi hodati pa ga majka svaki dan mora voziti u vrtić na motoru. Ima gomilu igračaka, ali najdraži mu je Superman jer 'leti i tuče zločeste ljude'. Međutim, kad su ga pitali bi li volio biti kao on, hihotao se i rekao 'Ne, ja sam predebeo!'. Roditelji ga često vode na lokalnu rijeku na plivanje. Međutim, poslije bude još gladniji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović