Obavijesti

Sport

Komentari 82

"Ne želim zvučati bahato, ali zaslužujem biti igrač godine"

"Ne želim zvučati bahato, ali zaslužujem biti igrač godine"
1

Velšanin Gareth Bale i Francuz Antoine Griezmann, igrači Reala i Atletica i finalisti u izboru za Uefinog igrača godine pričaju ekskluzivno o sezoni iza njih i nagradi Uefe u Monte Carlu

VIDEO

Uefa će u četvrtak nakon ždrijeba Lige prvaka izabrati najboljeg europskog igrača za prošlu sezonu.

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Antoine Griezmann bore se za nagradu, a u izboru kao jedini hrvatski medij sudjeluje 24sata i jedan od urednika Elvir Islamović.

Ranije danas objavili smo ekskluzivan razgovor s najvećim favoritom za osvajanje nagrade, Cristianom Ronaldo, a sad je došao red i na njegovog suigrača Velšanina Garetha Balea i napadača Atletico Madrida i francuske reprezentacije, Antoinea Griezmanna.

Portugal v France - EURO 2016 - Final Portugal v France - EURO 2016 - Final Portugal v France - EURO 2016 - Final
7
| Foto: Carl Recine

Bale: Nikad neću zaboraviti ovu godinu

- Velika je stvar što sam u finalu izbora za najboljeg igrača Europe. Ovakve nagrade ne možeš dobiti sam, do njih dolaziš igrajući u momčadi. Moram zahvaliti suigračima jer su i oni dio ovoga, u klubu i reprezentaciji - rekao je Gareth Bale i dodao:

- Osvajanje Lige prvaka s Realom najveća je stvar za mene u prošloj sezoni. Bila je to duga i naporna sezona, ali borili smo se i osvojili ono što smo priželjkivali - kaže Velšanin.

- Za mene je to bila sjajna sezona. Ne samo klupska. Sjajno smo igrali na Euru, nikad neću zaboraviti ovu godinu, trofej s Realom i nastup s Walesom u Francuskoj - rekao je Bale i dodao:

- Bilo bi sjajno osvojiti ovu nagradu, ali više se volim koncentrirati na svoj učinak, što mogu učiniti za momčad i suigrače. Ako uz to dobijem i individualnu nagradu, super za mene - kaže Velšanin.

Griezmann: Ne želim zvučati bahato, ali...

S Baleom i Ronaldom za nagradu najboljeg igrača Europe borit će se Francuz Antoine Griezmann, koji dobro poznaje dvojicu Realovih igrača.  

Protiv obojice je igrao u finalu Lige prvaka s Atleticom, a protiv Ronalda je igrao u finalu Eura u utakmici Francuske i Portugala. Izgubio je oba finala.

- Ponosan sam što sam ušao u finale ove nagrade. To znači da sam na pravom putu i samo tako moram nastaviti. Ne želim zvučati bahato, ali zaslužujem nagradu jer sam imao sjajnu sezonu s klubom i reprezentacijom - rekao je Antoine Griezmann i dodao:

- Sezona je bila nezaboravna. Prvo Liga prvaka s Atleticom, a potom Euro u Francuskoj. Nažalost, nismo uspjeli osvojiti trofej, to nas je pogodilo, nas i naše navijače - kaže Griezmann.

- Ovo mi je bila najbolja sezona, ali nadam se da će ih biti još puno. Cilj mi je biti među najboljim igračima svijeta, a osvajanjem ove nagrade približio bih se tom cilju - dodao je Griezmann.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom