Obavijesti

Sport

Komentari 117

Barca, oprez: Ovaj put fućka sudac koji zna ‘gurati’ Atletico

Barca, oprez: Ovaj put fućka sudac koji zna ‘gurati’ Atletico
1

Enriqueova momčad izgledala je nepobjedivo kroz sezonu, ali u ključnom dijelu pala je u formi. U ligi ima samo još 3 boda viška, a jedan gol Atletica mogao bi ih izbaciti iz LP-a

VIDEO

Samo jedan cilj imamo u svojim mislima. Spremni smo za večerašnji izazov, najavio je Ivan Rakitić uzvratni ogled četvrtfinala LP-a protiv Atletica u Madridu.

No s druge strane bit će 55.000 ludih navijača i 11 igrača kojima je Diego Simeone usadio u glavu da su najbolji na svijetu. I da s lakoćom mogu nadoknaditi minus od 2-1 iz prve utakmice.

- Simeone je Bog u Atleticu - opisao je taj osjećaj Cristian Rodriguez, bivši član madridskoga kluba, s kojim je 2014. igrao finale Lige prvaka.

Sad je dao pravi savjet za svojeg bivšeg trenera.

- Pazite se Luisa Suareza. Trenutačno je najbolji na svijetu, bolji i od Messija i od Ronalda - lokalpatriotski je dodao Rodriguez.

Nije trebao ništa ni reći, igrači Atletica imat će Suareza na zubu od prve minute, s obzirom na to što im je napravio u prvoj utakmici. Ne samo zbog dva gola nego i zbog toga što je prošao bez crvenoga kartona poslije udaranja Juanfrana i Filipea Luisa.

- Dva dana poslije te utakmice nisam ni s kim razgovarao. Htio sam da me svi puste na miru - rekao je napadač koji jest bio isključen.

Fernando Torres rekao je kako ne vjeruje da će večeras biti na stadionu, “dovoljno je teško kad nisi na terenu”, a posljednjih tjedan dana pregledavao je snimku svojeg drugog žutoga.

- Osjećao sam se tako frustrirano i nemoćno. Samo sam ga sapleo, nisam ga ni udario, nije to trebao biti crveni. Da sam ostao na terenu, siguran sam da bismo pobijedili - razočaran je Torres.

Očito je i on osjetio da je Barca ranjiva, porazi od dva Reala, Madrida i Sociedada, to pokazuju.

- Pa i oni su igrači, nisu strojevi - branio je Luis Enrique svoje prvotimce.

No Atletico je na samo -3 u ligi, a jedan jedini gol danas mogao bi biti koban.

- Neće to utjecati na nas. Predugo smo u ovome da bismo se zabrinuli - hladan je bio i Andres Iniesta uoči gostovanja na Vicente Calderonu.

Težak zadatak imat će sudac Nicola Rizzoli, kojem se Simeone više veseli nego Barcelonini ljudi.

Naime, Talijan je prije dvije godine u uzvratu kod Chelseaja dosudio penal koji je pogurao Atletico prema finalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 117

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović