Obavijesti

Sport

Komentari 12

Bez mobitela, dronova i aviona na svadbi glamura Rafe Nadala

Bez mobitela, dronova i aviona na svadbi glamura Rafe Nadala
1

Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Pau Gasol, Iker Casillas, Feliciano Lopez, David Ferrer, Carlos Moya i Fernando Verdasco samo su neki od slavnih osoba na svadbi. Novak Đoković i Roger Federer nisu pozvani

VIDEO

Rafael Nadal danas se na rodnoj Mallorci ženi za dugogodišnju djevojku Mariju Franciscu Perello. Na Rafinom vjenčanju u La Fortalezi bit će oko 500 uzvanika, što rodbine i prijatelja, što kolega te slavnih i utjecajnih ličnosti.

Na glamuroznom vjenčanju uzvanici neće smjeti koristiti svoje mobilne telefone, dronovi iznad mjesta događanja strogo su zabranjeni, a niti jedan uzvanik ne smije doći privatnim avionom.

Mjere sigurnosti i predostrožnosti na najvišem su mogućem nivou i to po naredbi samog Rafaela Nadala i njegove bolje polovice. Tako su svi zaposleni, koji će danas raditi na vjenčanju, morali potpisati ugovor o povjerljivosti.

Federer i Đoković nisu pozvani

Prema pisanjima španjolskih medija, većina uzvanika na vjenčanje će doći autobusom, a mnogi od njih tijekom vikenda će odsjesti u lokalnim hotelima.

Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Pau Gasol, Iker Casillas, Feliciano Lopez, David Ferrer, Carlos Moya i Fernando Verdasco samo su neki od slavnih osoba koji će prisustvovati glamuroznom događaju.

Zanimljivo, ali ne i previše iznenađujuće, je što na vjenčanje nisu pozvani niti Novak Đoković niti Roger Federer.

Laver Cup

- Ne znam ništa o tome vjenčanju. Uostalom, već imam isplaniran vikend uoči ATP-a u Baselu - rekao je Roger Federer.

Bez fotografa

Za goste će hranu pripremiti kuharica s Michelinovom zvjezdicom Macarena de Castro, a Rafu i Xiscu, kako su španjolski mediji dali nadimak budućoj Nadalovoj supruzi, vjenčat će svećenik Tomeu Catala.

- Sva vjenčanja u kojima sam sudjelovao bila su posebna, a to će biti i ovo. Samo ću vjenčati dvoje ljudi koji se neizmjerno vole - rekao je Catala.

Macerni de Castro bi se trebao pridružiti i poznati španjolski kuhar Quique Dacosta pa će zajedničkim snagama gostima pripremiti tradicionalan španjolski meni baziran na mesu i ribi. S druge strane, za Rafaela Nadala bit će poseban meni baziran samo na povrću.

Nadalje, mladenka je vjenčanicu odabrala u Barceloni, a vjenčanju neće prisustvovati nitko iz svijeta politike. Upravo zbog sigurnosti paparazzi i fotografi su strogo zabranjeni. Svi osim službenog fotografa.

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger