Obavijesti

Sport

Komentari 71

'Bolji idu dalje, a mi nemamo dovoljno individualne kvalitete'

'Bolji idu dalje, a mi nemamo dovoljno individualne kvalitete'
1

Bašakšehir je u ovom trenutku imao igrače koji s većom individualnom kvalitetom, oni su bili u stanju riješiti utakmicu. Naši su stoperi imali problema na širokom prostoru, rekao je Kek

VIDEO

Rijeka je završila svoj europski put na prvoj stepenici, baš kao i prošle sezone u kojoj im je koban bio škotski Aberdeen. Danas ih je istanbulski Bašakšehir ostavio iza sebe, Riječanima ostaje gorak okus u ustima jer su bili vrlo blizu playoffu Europske lige u kojem bi bili nositelji.

- Nažalost, ovaj remi nam je kao poraz. Igrači su dali sve od sebe, čak i više od toga, ali nije bilo dovoljno. Hvala publici na divnom ambijentu, oni su nas nosili, ali na kraju je prošla kvalitetnija momčad - rekao je Matjaž Kek, pa nastavio:

- Kada u nekim trenucima nemate dovoljne kvalitete teško je napraviti velik rezultat. Bašakšehir je u ovom trenutku imao igrače koji s većom individualnom kvalitetom, oni su bili u stanju riješiti utakmicu. Naši su stoperi imali problema na širokom prostoru, ali to smo znali i prije utakmice. Mladi su to igrači, treba nam još iskustva. Nismo izgubili od dobre momčadi, a ispali smo. Tako je to u nogometu.

Djelovalo je kao da su Riječani fizički padali na svojoj Rujevici gdje su imali zdušnu potporu Armade.

- U ovoj utakmici smo platili danak i puta iz Istanbula, pa i utakmice s Osijekom u kojoj smo izgubili strahovito puno energije. Vešović je jedva izdržao svoju minutažu, nisam imao koga mijenjati. Ozlijedio nam se Bradarić, dok Andrijašević i Martić nemaju pravo nastupa. Pokušali smo sve uvođenjem nekih igrača, ali nismo uspjeli - smatra slovenski trener.

Potom je odgovorio na pitanje vezano za klupski prijelazni rok.

- To sigurno nije pitanje za mene, no moram reći da mi nije bilo lako raditi u ovakvim uvjetima. Jednostavno, ne možete znati tko će vam sutra biti na treningu. No, to je klupska politika. Ova momčad ima puno perspektive, to smo pokazali i na današnjoj utakmici - završio je trener Rijeke.

S druge strane, Abduallah Avci bio je sretan epilogom u Rijeci.

- Presretan sam, napravili smo velik uspjeh. Moram reći kako smo ovoga puta pogodili s izmjenama, te dvije promjene su nitno podigle našu razinu igre. Nadam se da će ovaj sportski uspjeh turskog nogometa barem malo smiriti događaje u našoj domovini - rekao je trener turske momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 71

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović