Obavijesti

Sport

Komentari 3

Čop propušta iduću utakmicu, Modrić još upitan za nastup

Čop propušta iduću utakmicu, Modrić još upitan za nastup
1

Još uvijek nismo sigurni hoće li Modrić moći igrati, rekli su u Real Madridu. Ozlijedio se i Duje Čop u Malagi su potvrdili da neće igrati iduću utakmicu

VIDEO

Hrvatski napadač Duje Čop, koji je u srijedu postigao gol protiv Valencije, a potom zbog ozljede napustio teren, propustit će iduću utakmicu za Malagu, a upitan je i nastup ozlijeđenog Luke Modrića za Real Madrid, rekli su Hini dužnosnici dvaju španjolskih klubova.

Čop je morao napustiti teren u 23. minuti susreta nakon što je devet minuta ranije postigao vodeći gol na utakmici. Malaga je ipak izgubila od Valencije (1-2).

- Čop je ozlijedio mišić desne natkoljenice. Vidjet ćemo kako će se razvijati ozljeda, no nije izgledno da će nastupiti u subotu - rekao je Paco Caballos, glasnogovornik Malage.

Klub s juga Španjolske u subotu gostuje na sjeveru kod Deportiva iz La Corune hrvatskog golmana Stipe Pletikose.

Luka Modrić je u srijedu propustio s Real Madridom gostovanje kod posljednjeg Levantea nakon što je primio udarac u desni zglob, a neizvjestan je njegov nastup i u subotu protiv šestoplasirane Celte Vigo.

- Još uvijek nismo sigurni hoće li Modrić moći igrati. Čekamo što će liječnici reći - poručili su iz redova 'Kraljevskog kluba'. 

Real Madrid se nalazi na trećem mjestu Primere sa 57 bodova, devet manje od vodeće Barcelone koja ima i utakmicu manje. Malaga je na jedanaestom mjestu sa 32 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja