Obavijesti

Sport

Komentari 62

Šalata je gorjela: BBB i Futsal Dinamo napravili su spektakl!

Šalata je gorjela: BBB i Futsal Dinamo napravili su spektakl!
24

Futsal Dinamo je već tradicionalno na Šalati predstavio svoju momčad. 'Mini Dinamo' odigrao je 5-5 u revijalnoj utakmici protiv grčkog Doukasa, a BBB su napravili spektakularnu atmosferu

VIDEO

Futsal Dinamo u trosatnom spektaklu na Šalati predstavio je momčad s kojom u novoj sezoni prve lige planira napraviti velike stvari. U sjajnoj atmosferi u kojoj su Bad Blue Boysi pokazali što znači ljubav prema klubu u kojem i oni sudjeluju po modelu "jedan član, jedan glas", Futsal Dinamo odigrao je 5-5 u revijalnoj utakmici protiv osvajača grčkog kupa Doukasa.

VIDEO: BBB na Šalati

U susretu u kojem je rezultat bio u drugom planu navijači svih uzrasta došli su podržati jedini Dinamo u gradu koji je u potpunosti u rukama navijača i u kojem ponosno ističu da od prvoga dana osnutka nije podijeljena niti jedna jedina karta. 

Futsal Dinamo uvjerljivo je najgledaniji klub u Hrvatskoj i jedini klub kojem navijači svojim dolaskom na utakmice direktno omogućuju da postoji. Mnogi pogrešno smatraju kako je Futsal Dinamo BBB-ima zamjena za pravi Dinamo.

Navijači su u nekoliko navrata jasno dali do znanja da ne postoji zamjena za Dinamo te da je projekt Futsal Dinama nastao u njihovoj želji za druženjem u klubu u zdravoj atmosferi u kojoj je sve transparentno i gdje ne postoje crne liste, zabrane niti ono protiv čega se više od šest godina bore s upravom maksimirskog kluba, a to je onemogućavanje njihovog prava za ravnopravnim sudjelovanjem u radu kluba.

Šalata opet gori

"Mini Dinamo" za novu sezonu doveo je dvojicu hrvatskih reprezentativaca Vedrana Matoševića i Kristijana Grbešu te ponajboljeg britanskog igrača Douglasa Reeda i ozbiljno se uključio u borbu za naslov s dva najbolja kluba, Splitom i Nacionalom.

Selfie da mogu pričati doma o ovome

Bad Blue Boysi nagovijestili su kako bi uskoro Maksimir mogao izgledati.

Ako ne znate, BBB je nakon šest godina objavio prekid bojkota i od utakmice protiv Juventusa 27. rujna pratit će sve domaće susrete Dinama na svom Sjeveru.

Od prve minute trajalo je navijanje na Šalati, a impresionirani grčki igrači nakon utakmice stali su ispred navijača i fotografirali se. 

VIDEO: Pogledajte atmosferu sa Šalate

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 62

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović