Obavijesti

Sport

Komentari 62

Gojak zabio i asistirao, ali BiH na kraju izgubila od Armenije

Gojak zabio i asistirao, ali BiH na kraju izgubila od Armenije
1

U šestom kvalifikacijskom kolu za Euro 2020. Bosna i Hercegovina je izgubila od Armenije u Jerevanu 4-2 (1-1). Amer Gojak odigrao je odličnu partiju, ali njegov gol i asistencija nisu bili dovoljni ni za bod

VIDEO

Reprezentativci Bosne i Hercegovine zakomplicirali su život sebi i izborniku Robertu Prosinečkom jer su na gostovanju u Armeniji izgubili vrijedna tri boda (4-2). Dinamov veznjak Amer Gojak asistirao je Edinu Džeki za 1-1 te zatim i zabio za 2-2, ali na kraju su ipak uspjeli izgubiti u Jerevanu. 

Nije dobro krenula utakmica za izabranike 'Žutog' koji su već u trećoj minuti primili gol nakon odlične mini akcije Armenaca i odličnog snalaženja novog Džekinog suigrača Henrikha Mkhitaryana. Prošao je Šehića i zabio za 1-0. No, deset minuta nakon toga Gojak je 'prodao bicikl' Hambardzumyanu i ubacio za Džeku koji hladno izjednačuje iz blizine. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

Nismo u mogućnosti objaviti videozapis Gojakove asistencije zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U nastavak su bolje krenuli Armenci koji su zabili u 66. minuti. Opet je 'Miki' uzeo loptu u šesnaestercu i probio nemoćnog Šehića. Valja spomenuti kako je Gojak tri minute prije toga imao solidnu situaciju u domaćem šesnaestercu, ali njegov je udarac obranio Hayrapetyan. No, samo četiri minute kasnije vratili su se miljenici 'fanaticosa'. Kolašinac je oštro ubacio s lijeve strane, a Amer Gojak samo je 'tap inao' loptu za novo izjednačenje. Trebalo je to pokrenuti reprezentaciju BiH, ali, nije.

Već u 77. minuti Šehić je opet morao vaditi loptu iz mreže. Mkhitaryan je s lijeve strane poslao prizemnu loptu prema petercu, a Hambardzumyan je natrčao i čvrsto pogodio za novo vodstvo Armenaca. Krenuli su u totalnu ofenzivu gosti, a to ih je koštalo i četvrtog gola. Uzeli su loptu Armenci i otrčali u kontru, u nemogućoj je situaciji bio Ghazaryan i asmo zavrnuo loptu u liniji gola, a nes(p)retnom reakcijom autogol si je zabio igrač Rijeke, Stjepan Lončar za konačnih 4-2.

Ništa još nije gotovo za Bosnu i Hercegovinu predvođenu Prosinečkim, ali ovim su si porazom zakomplicirali 'život' i pali na četvrto mjesto skupine J.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac