Obavijesti

Sport

Komentari 181

Napadački poker 'bilih': Zabili su Futacs, Said, Vlašić i Erceg

Napadački poker 'bilih': Zabili su Futacs, Said, Vlašić i Erceg
1

Hajduk je s lakoćom pobijedio Istru 4-0. Prvi gol zabio je u Erceg nakon što ga je golman Istre išao driblati, za 2-0 zabio je Vlašić, a onda u zadnjih pet minuta pobjedu potvrđuju Ahmed Said i Marko Futacs...

VIDEO

U 22. kolu HNL-a pred oko 5000 gledatelja Hajduk je na Poljudu pobijedio Istru 1961 4-0, no tko zna kako bi se kretao rezultat da nije bilo gluposti gostujućeg golmana Ivice Ivušića. On je u petoj minuti u kaznenom prostoru pokušao predriblati Antu Ercega, ali je ostao bez lopte i Erceg je zabio jedan od lakših golova u karijeri. Nakon toga stvari su za goste krenule nizbrdo...

Niti deset minuta poslije na 2-0 je povisio Nikola Vlašić nakon solo akcije. Prvi je to gol mladog ofenzivca u posljednjih 17 mjeseci. Nakon tog gola, Hajduk je stao. Nije imalo smisla jurnuti naprijed i Istra je ubrzo dobila kontrolu nad loptom, no nisu je znali iskoristiti.

Bolji su bili Istrani gotovo cijelo drugo poluvrijeme, ali što im to vrijedi kad već šest utakmica u nizu nisu zabili Hajduku, a da stvar bude još gora - do kraja su primili još dva gola!

Prvo je u 88. minuti prekrasnim golom s ruba kaznenog prostora veselje na Poljud donio Ahmed Said Said, a točku na i stavio je Marko Futacs golom nakon kornera za 4-0. 

Jedina loša vijest za navijače Hajduka je žuti karton Anti Ercegu, zbog kojeg će ofenzivac propustiti gostovanje kod Osijeka idući tjedan. 

kapetan Zoran Nižić nakon utakmice nam je rekao:
Uspjeli smo nakon početne prednosti zadržati koncentraciju do kraja. Ide na bolje, ova igra s dva napadača daje rezultata, četiri različita strijelca dala su golove, što znači da imamo širinu, što je jako dobro.
Zanimalo nas je što možemo očekivati u Osijeku?
- To je teško gostovanje, ova nam visoka pobjeda daje dodatno samopouzdanje. U Gradskom vrtu nikad nije lako igrati, zna se koliko su oni napaljeni i kako igraju protiv Hajduka.

Marko Futacs je dodao:
- Dobili smo utakmicu s visokom razlikom, što je dobro za naše samopouzdanje, a postignuti gol dobar je i za mene, jer sam nastavio zabijati kao i lani. Čeka nas važna utakmica u Osijeku, meni jako drago gostovanje jer je najbliže mojoj Budimpešti, obitelj će me doći bodriti. Nadamo se dobrom rezultatu iz Osijeka, pa potom i protiv Rijeke, te dvije utakmice mogu puno toga promijeniti - rekao je dobro raspoloženi Mađar.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići